• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο Qatar
Νέα 08/02/2021 - 17:17

Η νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου στην πίστα του Qatar, ενώ μία εβδομάδα αργότερα εκεί θα γίνει και ο 2ος Αγώνας.

 

Το paddock του MotoGP πάντως θα βρίσκεται στην πίστα όλο τον Μάρτιο σχεδόν, αφού εκεί θα διεξαχθούν και οι επίσημες δοκιμές όλων των κατηγοριών για το χειμώνα.

 

Για την ώρα, όσοι ταξιδιώτες φτάνουν στο Qatar θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά από καραντίνα 6 ημερών και θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους με την επίδειξη δύο αρνητικών τεστ.

 

Συγκεκριμένα για το MotoGP, όλο το paddock που θα φτάσει στη χώρα, θα έχει ένα αρνητικό τεστ ο καθένας από την πατρίδα του.

 

Με το που φτάσουν στο Qatar θα τους γίνει ένα δεύτερο τεστ και στη συνέχεια θα μεταφερθούν αμέσως στα ξενοδοχεία τους.

 

Εκεί θα περιμένουν τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ και στη συνέχεια όλα τα περσινά πρωτόκολλα ασφαλείας της «φούσκας» του MotoGP θα τεθούν σε εφαρμογή.

 

Η παραπάνω διαδικασία θα ακολουθείται αυστηρά και για όποιον αποφασίσεις στο ενδιάμεσο του πρώτου Αγώνα να ταξιδέψει προς την πατρίδα του.

 

Κάτι ανάλογο ήθελε να εφαρμόσει το MotoGP και στην Μαλαισία, για τις δοκιμές της Sepang, ωστόσο τα πλάνα ακυρώθηκαν όταν η χώρα κηρύχτηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τον λυπάμαι αλλά δεν τον συγχωρώ

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Δεν αντέχαμε ο ένας τον άλλον!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα