• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Αποκάλυψε ότι έκανε δύο χειρουργεία!
Τώρα όμως είναι καλύτερα από ποτέ!
Νέα 10/02/2021 - 13:36

Ο νέος οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, ο Jack Miller, αποκάλυψε ότι πέρασε 19 ημέρες σε καραντίνα στην Αυστραλία, ενώ ήταν επί 28 ημέρες στο σπίτι του έχοντας κάνει δύο χειρουργεία στο πόδι σε περσινό τραυματισμό!

 

Ο Αυστραλός ευχαρίστησε τους γιατρούς και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη χτεσινή παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας των κόκκινων.

 

«Το πόδι είναι καλά τώρα. Όπως ξέρετε όταν επέστρεψα στην Αυστραλία έπρεπε να περάσω υποχρεωτικά από καραντίνα και τελικά έκατσα 19 μέρες, επειδή την 9η μέρα βρήκαν μόλυνση στο πόδι».

 

«Έτσι έπρεπε να κάνω άλλα δύο χειρουργεία στην Πτέρυγα Covid-19 και μετά, παρά το ότι είχα μείνει 19 μέρες σε καραντίνα, έπρεπε να μείνω άλλες 28 μέρες σε απομόνωση στο σπίτι μου».

 

«Τώρα όμως το πόδι είναι μια χαρά… κάνω motocross, ποδήλατο. Δεν ήταν στο κόκκαλο το πρόβλημα, ήταν περισσότερο μόλυνση στη σάρκα. Έπρεπε να γίνουν τα χειρουργεία για να καθαριστεί».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τις 19 ημέρες που τις πέρασε υποχρεωτικά σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της πατρίδας του.

 

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά στην καραντίνα βαριόμουν πολύ κι έβαζα όλο αλοιφές στο πόδι… δεν ξέρω αν αυτό προκάλεσε και τη μόλυνση».

 

«Πάντως ό,τι έγινε, έγινε και τώρα νοιώθω πολύ καλά και μπορώ να τρέξω χωρίς πόνους».

 

Σε κάποιο βαθμό η περίπτωσή του και οι επιπλοκές που είχε, θυμίζουν αυτή του Marc Marquez που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο χέρι.

 

«Δεν ξέρω και πολλά για τον Marc μιας που ήμουν μακριά, σε μια φάρμα και μακριά από τηλέφωνα. Του έστειλα μήνυμα όμως όταν είχα τη μόλυνση στο πόδι και του είπα ότι είμαστε σε παρόμοια κατάσταση».

 

«Ελπίζω το συντομότερο να τον δούμε και πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα του, διότι όλο το Πρωτάθλημα χάνει που δεν τον έχει».

 

Μετά από έξι σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, που τις μοίρασε ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες της Honda και της Ducati, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Miller.

 

«Έφτασα κοντά σε μερικές περιπτώσεις πέρυσι στο να κερδίσω και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μου για φέτος».

 

Ο Αυστραλός πήρε τέσσερα βάθρα πέρυσι, αλλά έμεινε μόλις στην 7η θέση της βαθμολογίας πέρυσι, κυρίως λόγω 4 εγκαταλείψεων από τις οποίες μόνο η μία ήταν από δικό του λάθος.

 

«Σίγουρα θέλω να κυνηγήσω τον Τίτλο», προσθέτει ο Jack Miller. «Δεν θέλω να κάνω κάτι ανόητο όμως. Βασικά θέλω να φτάσω στον 1ο Αγώνα υγιής και να μείνω υγιής σε όλη τη σεζόν».

 

Τέλος, μίλησε και για το πώς νοιώθει που έχει το βάρος της πίεσης στο να ανταπεξέλθει και να μιμηθεί θρύλους της Ducati, όπως οι συμπατριώτες του Stoner και Bayliss.

 

«Μεγάλωσα έχοντας σαν πρότυπά μου τον Casey και τον Troy, που και οι δύο ήταν μεγάλοι Πρωταθλητές. Εγώ όμως είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο που μπορεί ο Jack Miller».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Miller και Bagnaia στα κόκκινα!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Bagnaia και Miller λίγο πριν την παρουσίαση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα