• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Η πλήρης λίστα συμμετοχών για το ‘21
Νέα 11/02/2021 - 15:35

Η λίστα συμμετοχών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes ολοκληρώθηκε, με 24 αναβάτες να διεκδικούν τον Τίτλο για φέτος.

 

Φέτος στο Πρωτάθλημα θα έχουμε πέντε Κατασκευαστές, εννέα νεοφερμένους και πολλές αλλαγές στις ομάδες.

 

Η Kawasaki συνεχίζει να έχει στις τάξεις της τον μόνιμο Πρωταθλητή των WSBK Jonathan Rea, ο οποίος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 7ο Τίτλο του.

 

Μαζί του στην εργοστασιακή ομάδα θα είναι ο Alex Lowes, ενώ το εργοστάσιο θα έχει άλλες 4 μοτοσυκλέτες στο grid φέτος.

 

Η Pedercini Racing θα έχει τους Loris Cresson και Samuele Cavalieri σε δυο ολοκαίνουργιες ZX-10RR για το 2021.

 

Τέλος, η Puccetti Racing ανεβάζει από την SSP τον Lucas Mahias ενώ η 6η και τελευταία Kawasaki στο Πρωτάθλημα θα είναι αυτή του Isaac Vinales (Orelac Racing).

 

Η Ducati συνεχίζει και φέτος με τον Scott Redding, ενώ δίπλα του – κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα – θα είναι ο Michael Ruben Rinaldi.

 

Ο Chaz Davies αντικατέστησε τον τελευταίο στην GoEleven, ενώ με Ducati θα αγωνιστεί στο ντεμπούτο του στα WSBK και ο Tito Rabat (Barni Racing).

 

Η τελευταία Ducati πήγε στα χέρια του πιο μικρού σε ηλικία αναβάτη της κατηγορίας, στον Axel Bassani ο οποίος είναι μόλις 21 ετών.

 

Αιχμή του δόρατος για την Yamaha είναι ο Toprak Razgatlioglu, ενώ δίπλα του στο γκαράζ του εργοστασίου θα είναι ο Πρωταθλητής SSP, Andrea Locatelli.

 

Ο Αμερικανός Garret Gerloff, που εντυπωσίασε προς τα τέλη του 2020, παραμένει στην GRT Yamaha, με τον Ιάπωνα Πρωταθλητή Kohta Nozane να είναι δίπλα του.

 

Η τελευταία Yamaha στο σχηματισμό εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας είναι αυτή του Christophe Ponsson με την Gil Motor Sport – Yamaha.

 

Στην πλευρά της Honda δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, καθώς η ομάδα κρατά για τρίτη χρονιά τον Alvaro Bautista και μαζί του τον Leon Haslam.

 

Η δορυφορική ομάδα του εργοστασίου θα είναι η MIE Racing Honda, με δύο μοτοσυκλέτες χωρίς να ξέρουμε ακόμα τους οδηγούς.

 

Η μόνη σταθερά στο γκαράζ της BMW είναι η παρουσία του Tom Sykes, ο οποίος μένει στην ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά.

 

Για τρίτο χρόνο ωστόσο, ο Βρετανός θα έχει νέο ομόσταυλο και αυτή τη φορά αυτός θα είναι ο Michael Van der Mark.

 

Η BMW θα έχει και δύο δορυφορικές ομάδες με έναν αναβάτη η κάθε μία: την RC Squadra Corse με τον Eugene Laverty και την MGM Racing με τον Jonas Folger.

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez ζήτησε να μην πληρωθεί για το 2020!

« Προηγούμενο άρθρο

Marc και Pollycio: Πρώτη φωτό μαζί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα