• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Francesca Novello: Κανείς δεν είναι σαν τον Valentino!
Είναι απλός με κανονικό τρόπο ζωής κι αυτό δύσκολα το βρίσκεις!
Νέα 17/02/2021 - 17:43

Η Francesca Novello ήταν πρόσφατα καλεσμένη σε τηλεοπτικό σταθμό της Ιταλίας, μιλώντας φυσικά για τον αγαπημένο της Valentino Rossi! «Στην αρχή γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά όταν ήμασταν μαζί για ένα χρόνο καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε κι έτσι αρραβωνιαστήκαμε».

 

«Τώρα έχω τα πράγματά μου στο σπίτι του, αλλά ταξιδεύω και στο Μιλάνο γιατί εκεί είναι η οικογένειά μου και το πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργάζομαι. Τις δουλειές μας δεν τις μπλέκουμε. Εκείνος έχει τη δική του κι εγώ τη δικιά μου. Με φοβίζει η αλήθεια είναι η ταχύτητα. Αγχώνομαι πολύ ακόμα κι όταν τις βλέπω τις μοτοσυκλέτες να πηγαίνουν τόσο γρήγορα! Όχι να είναι πάνω και ο Valentino… γι’ αυτό πηγαίνω σε 2-3 Grand Prix το χρόνο μόνο».

 

Στη συνέχεια περιγράφει πως είναι η σχέση της με τον Valentino: «Μας αρέσει να ταξιδεύουμε, να βλέπουμε σειρές και ταινίες, να είμαστε με φίλους ή να βγαίνουμε για φαγητό. Έχουμε μια κανονική, νορμάλ, ζωή κι αυτό είναι που με τράβηξε σ’ αυτόν. Στο Μιλάνο είχα γνωρίσει πολλούς από τη σόου μπιζ και ποδοσφαιριστές κτλ και ο τρόπος ζωής τους, η προσέγγισή τους στις γυναίκες ήταν διαφορετικός. Μόλις είδα τον Valentino κατάλαβα ότι είναι προσγειωμένος. Είναι διασκεδαστικός και γεμάτος χαρά. Δεν τον νοιάζει που τρώμε… ακόμα και στο πάτωμα να τρώγαμε δεν θα τον πείραζε! Αυτό είναι δύσκολο να το βρεις σε έναν άντρα σήμερα, πόσο μάλλον σε έναν σημαντικό άντρα. Με εντυπωσίασε και είπα ότι αυτός είναι ο ένας!»

 

Το επόμενο βήμα στη σχέση του είναι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας. «Ξέρω ότι όλοι θέλουν να με δουν στα άσπρα και το σκέφτομαι. Είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό από τη στιγμή που αγαπιόμαστε. Πάντα έλεγα ότι ένα δαχτυλίδι δεν καθορίζει αυτό που νοιώθεις στην καρδιά σου. Ονειρεύομαι να κάνουμε κι ένα παιδί, αλλά είμαι νέα ακόμα και υπάρχει χρόνος. Άλλωστε είναι κάτι που δεν το έχουμε προγραμματίσει ακόμα».

Επόμενο άρθρο »

«Ενδιαφέρουσες βελτιώσεις!»

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Δεν θα έχουμε «σούπερ κινητήρα!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα