• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Ο Rossi και ο Marquez;
Είναι δύο «δολοφόνοι» μέσα στην πίστα!
Νέα 19/02/2021 - 11:15

Στην Ισπανία η Dazn ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ για την αντιπαλότητα ανάμεσα στους Valentino Rossi και Marc Marquez. Για τους δυο αναβάτες μιλάνε άνθρωποι που τους ξέρουν πάρα πολύ καλά, όπως Team Managers, τεχνικοί, μηχανικοί κτλ. Ένας από αυτούς, ο Lin Jarvis, τονίζει: «Και οι δυο τους θέλουν να διαλύσουν τον αντίπαλο. Το είδα στον Valentino στα πρώτα χρόνια της καριέρας του… θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει! Το ίδιο και ο Marc. Πάνω στη μοτοσυκλέτα τους και μέσα στις πίστες είναι και οι δυο δολοφόνοι».

 

Ένας άλλος που μίλησε, είναι και ο μεγάλος απών από το φετινό Πρωτάθλημα, Andrea Dovizioso: «Είναι πολλοί διαφορετικοί, αλλά στη βάση τους είναι ίδιοι… σε ό,τι αφορά στον εγωισμό τους και δεν το λέω με την αρνητική έννοια, αλλά επειδή θέλουν να πετύχουν κάτι. Πάντως σε ό,τι αφορά στην προσέγγισή τους και στο χαρακτήρα τους είναι πολλοί διαφορετικοί».

 

Στο ντοκιμαντέρ μίλησε και ο Sete Gibernau, ο οποίος θυμήθηκε τα παλιά και τις μάχες του με τον Rossi. «Ο Valentino πρέπει να δημιουργήσει προσωπική έχθρα απέναντι στον αντίπαλό του για να δουλέψουν τα πράγματα υπέρ του. Έτσι βλέπει τα πράγματα. Στην αρχή ήμασταν καλοί φίλοι. Ωστόσο όταν άρχισαν οι μάχες στην πίστα σταμάτησε η φιλία μας και ποτέ δεν θα αναβιώσει πια».

Επόμενο άρθρο »

Η κυριαρχία του Mir στη μεγάλη κατηγορία;

« Προηγούμενο άρθρο

Παλεύει για τη ζωή του ο Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα