• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύο αδέρφια από την Θεσσαλονίκη σε αγώνα καρτ στην Ιταλία
Στην κατηγορία Mini
Νέα Αγοράς 18/02/2021 - 12:35

Δύο αδέρφια σε αγώνα καρτ στην Ιταλία

Παρά την εξέλιξη της πανδημίας, σε αρκετές χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και οι διοργανώσεις διεθνών αγώνων.

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας είναι και ο πρώτος γύρος του WSK Champions Cup που θα γίνει στη πίστα Adria Raceway της Ιταλίας, ενός Παγκόσμιου θεσμού, ο οποίος είναι τόσο πετυχημένος ώστε να έχει εξελιχθεί σε επιπέδου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Έχει άψογη διοργάνωση, συμμετέχουν εκατοντάδες οδηγοί από διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ και τα εργοστάσια συμμετέχουν με επίσημες συμμετοχές, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Ανάμεσα λοιπόν στις 350 συμμετοχές θα υπάρχουν και Ελληνικές και ανάμεσα τους δύο παιδιά στην κατηγορία Mini , τα αδέρφια Ιάσωνας Κοσμόπουλος και Νεφέλη Κοσμοπούλου από την Θεσσαλονίκη.

Τα δύο αδέρφια έχουν ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία, μέσα από την Ακαδημία καρτ Cosmosrally Kart Academy της Θεσσαλονίκης και θα συμμετάσχουν με καρτ της Energy Corse.

Στην Cosmosrally Kart Academy το παιδί σας από την ηλικία των 5 περίπου ετών μπορεί να μάθει τα μυστικά της οδήγησης, του υγιούς ανταγωνισμού , της άμιλλας, της συνεργατικότητας, της επικοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παιδί σας εκτός από την οδήγηση, θα αποκτήσει και καλή φυσική κατάσταση που απαιτείται στους αγώνες μέσω και άλλων μαθημάτων και ασκήσεων που περιλαμβάνει η ακαδημία.


 

Energy Corse / Cosmosrally Kart Academy
Γεωργικής Σχολής 128
55 535 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 041 9520
eMail: cosmosrally@yahoo.gr
http://www.cosmosrally.gr 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσιάστηκαν οι νέες Aprilia RSV4 και RSV4 Factory μοντέλα 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Κιτ Μετατροπής Universal για Ακτινική Τρόμπα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα