• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez θα μιλήσει αύριο!
Γύρω στις 3μμ ώρα Ελλάδας οι απαντήσεις!
Νέα 21/02/2021 - 18:31

Η φημολογία, οι εικασίες, οι γνώμες των “ειδικών” (ακόμη και γιατρών που όμως δεν έχουν δει τον ΜΜ93), όλα και όλοι κάνουν υποθέσεις, με κυρίως μια ερώτηση: πότε θα επιστρέψει ο Marc Marquez στη δράση.

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους στις 18 Ιουλίου, την παραμονή του ατυχήματός του στην Χερέθ και έκτοτε μόνο μια φορά, στις 23 Αυγούστου έδωσε μια συνέντευξη στο Ισπανικό κανάλι DAZN. 

Η μόνη επίσημη ενημέρωση ήταν αυτή των λιτών δελτίων τύπου της ομάδας που μας μετέφεραν κυρίως όσα έλεγαν οι γιατροί. Στις 3 Δεκεμβρίου έκανε το τρίτο χειρουργείο και στις 14/12 βγήκε από το νοσοκομείο: «Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την ανάρρωση σπίτι του όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία με αντιβιοτικά».

Από εκείνη τη στιγμή όλοι αμφέβαλαν για το αν θα είναι έτοιμος για τα χειμερινά τεστ και για τους πρώτους Αγώνες της χρονιάς και οι αμφιβολίες αυτές υπάρχουν μέχρι και σήμερα ή καλύτερα μέχρι και αύριο στις 2μμ ώρα Ελλάδας, όταν θα μιλήσει μέσω Ζουμ σε λίγους επιλεγμένους δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο, οι οποίοι έχουν προσκληθεί στην ψηφιακή αυτή συνάντηση με τον ΜΜ93. Φυσικά από την Ελλάδα έχει προσκληθεί ο Δημήτρης Διατσίδης που υπολογίζουμε αν η συνέντευξη τελειώσει 45 λεπτά αργότερα από τις 2, να μας ενημερώσει μέσω του www.mgp.gr για τις απαντήσεις που θα δώσει ο ίδιος ο Marc Marquez.

Θα έχει προηγηθεί η βιντεοσκοπημένη παρουσίαση της ομάδας και της μοτοσυκλέτας, από τον ίδιο και τον Pol Espargaro, αλλά ίσως στο μήνυμα εκείνο να μην έχουμε μια απόλυτη απάντηση, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνουν πριν αρκετές ημέρες. 

Ελπίζουμε ότι ο ίδιος θα είναι σε θέση να απαντήσει και για τους χρόνους ανάρρωσης από εδώ και πέρα και όπως και νάχει θα πάρουμε μια γεύση από τις εκφράσεις του και τις απαντήσεις του για το που βρίσκεται πραγματικά η κατάσταση του δεξιού του χεριού και όλης της φυσικής του κατάστασης.

Μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις φωτογραφίες με τα χρώματα του 2021 – που σίγουρα θα είναι πολύ κοντά σε αυτά του 2020 – ίσως να έχει ένα νέο βάψιμο στο κράνος του και τελικά θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα παρουσίαση ομάδας και συνέντευξη του 2021 μέχρι τώρα.

Μείνετε συντονισμένοι και στα social media Instagram: @mgp.gr Facebook: Motograndprix Club

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έχανα 7’’ στους πρώτους γύρους!

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στο Yamaha R3 bLU cRU European Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα