• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μοτοσυκλέτα της Honda για το 2021!
Με τα χρώματα της ομάδας ο Marquez 7 μήνες μετά!
Νέα 22/02/2021 - 14:59

Η παρουσίαση της Repsol Honda έγινε – για πρώτη φορά – εξ ολοκλήρου online, με τον Marc Marquez να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του με την αγωνιστική του φόρμα και τα χρώματα της ομάδας, ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρά του να επιστρέψει στην Jerez τον περασμένο Ιούλιο.

 

Η Honda πριν από μερικές εβδομάδες μας είχε ενημερώσει ότι η κατάσταση της υγείας του Ισπανού δείχνει ικανοποιητικά σημάδια βελτίωσης, μετά και το τρίτο χειρουργείο που έκανε ο Marc τον Δεκέμβριο του 2020. Παρά ταύτα, φαίνεται μάλλον απίθανο να δούμε τον Marqeuz στην πίστα του Qatar για τις δοκιμές και τους δύο πρώτους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

 

Με την απουσία του, το HRC βίωσε τη χειρότερή του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία απ’ όταν επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, το 1982! Ο απολογισμός για την Honda ήταν μόλις δύο βάθρα κι αυτά ήρθαν από τον rookie αδελφό του Marc, τον Alex Marquez, που ανέβηκε στο βάθρο στη Γαλλία και στον 1ο Αγώνα της Aragon.

 

Από το Grand Prix της Τσεχίας και μετά, ο Stefan Bradl – ο δοκιμαστής της ομάδας – είχε πάρει τη θέση του Marquez, με καλύτερό του αποτέλεσμα μια 7η θέση που πήρε στο φινάλε της χρονιάς, στον αγώνα της Πορτογαλίας. Ο Γερμανός φαίνεται πως θα είναι και ο αντικαταστάτης του Marc για τους πρώτους αγώνες του 2021, παρά το ότι ακουγόταν ότι ίσως το HRC προσεγγίσει τον Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω!

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε την παρουσίαση της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα