• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tech3: Μια δορυφορική ομάδα μπορεί ακόμα και Τίτλο!!
Με την κατάλληλη υποστήριξη από το εργοστάσιο
Νέα 22/02/2021 - 17:08

Ο ιδιοκτήτης της Tech3, Herve Poncharal, πιστεύει ότι πλέον, στη σύγχρονη εποχή του MotoGP, είναι εφικτό ακόμα και μια δορυφορική ομάδα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα!

 

Πέρυσι, οι 8 από τους 14 αγώνες κερδήθηκαν από αναβάτες που αγωνίζονταν σε δορυφορική ομάδα, με τον Fabio Quartararo και τον Franco Morbidelli να κατακτούν από τρεις νίκες, ενώ άλλες δύο πήρε ο Miguel Oliveira της Tech3. Η διαφορά ήταν ότι ο Quartararo και ο Oliveira είχαν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους, ενώ ο Morbido είχε μια A-Spec μοτοσυκλέτα που ήταν ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό η Μ1 του 2019.

 

Την ημέρα της παρουσίασης της ΚΤΜ, ο Herve Poncharal ρωτήθηκε αν πιστεύει πως μια δορυφορική ομάδα μπορεί να πάρει τον Τίτλο. Ο Γάλλος απάντησε: «Ειλικρινά το πιστεύω. Άλλωστε σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ίδιες μοτοσυκλέτες με το εργοστάσιο, ίδια υποστήριξη και ίδια ταχύτητα εξέλιξης».

 

«Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι, με όλο το σεβασμό στο εργοστάσιο, εμείς κερδίσαμε περισσότερους αγώνες από αυτούς και ενδεχομένως, υπό προϋποθέσεις, να μπορούσαμε να ήμασταν και η καλύτερη KTM στο Πρωτάθλημα. Πραγματικά πιστεύω ότι μια δορυφορική ομάδα μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα κι αυτό χάρη στους κανονισμούς που έχουμε, χάρη στους αναβάτες που έχουμε και χάρη στους κατασκευαστές που πιστεύουν στις δορυφορικές τους ομάδες».

Επόμενο άρθρο »

Ο γιός του διέψευσε τις φήμες ότι ο Gresini πέθανε

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η παρουσίαση των Marquez-Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα