• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Τεστ στο Misano με οδηγούς και από την SSP
Νέα 23/02/2021 - 13:39

Αρκετοί οδηγοί τόσο από τη μεγάλη κατηγορία των SBK, όσο και από την κατηγορία SSP, βρέθηκαν στην πίστα του Misano, όπου και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την έναρξη της φετινής σεζόν.

 

Στην Ιταλική πίστα βρέθηκαν τρεις αναβάτες από τα WSBK, οι rookies Axel Bassani (Ducati), Andrea Locatelli (Yamaha) και ο πιο έμπειρος στην κατηγορία, Michael Ruben Rinaldi (Ducati). Ο Bassani βγήκε στην πίστα με μια μοτοσυκλέτα παραγωγής στα χρώματα της ομάδας του και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το διαθέσιμο χρόνο. Αυτός δεν ήταν πολύς, μιας και στο Misano επικρατούσε ομίχλη και αρκετό κρύο, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να κάνει λίγο παραπάνω από δύο εξόδους στην πίστα, αντί των αρχικών τεσσάρων που είχε στο πλάνο να κάνει.

 

Ο Rinaldi συνέχισε την προπόνησή του πάνω σε μια Panigale V4 S, καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati. Από την άλλη, με μοτοσυκλέτα παραγωγής ήταν στην Ιταλική πίστα και ο νεοφερμένος στα WSBK, Andrea Locatelli.

 

Από την κατηγορία SSP, ο Randy Krummenacher έκανε περίπου 60 γύρους στο Misano το Σ/Κ, ενώ με την ιδιωτική του Yamaha ήταν στην πίστα και ο Luca Bernardi που έκανε περίπου 100 γύρους. Το παρών έδωσε και το δίδυμο της VFT Racing, με την ομάδα να επιστρέφει στην SSP με οδηγούς τον Davide Pizzoli και Federico Fuligni. Μετά από μια σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Federico Caricasulo επιστρέφει στην SSP κι έκανε αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα της πατρίδας του. Στην πίστα ήταν και ο Ισπανός Manuel Gonzalez.

Επόμενο άρθρο »

Αντίο Fausto!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Fausto Gresini έφυγε :(

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα