• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Τα πάντα είναι καινούργια!
Νέα 01/03/2021 - 16:35

Ο Jorge Martin θα είναι ο μοναδικός από τους νεοφερμένους φέτος στη μεγάλη κατηγορία, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Σε αντίθεση με τους Bastianini και Marini στην ομάδα της Avintia, ο Ισπανός θα έχει ίδια μοτοσυκλέτα με τους εργοστασιακούς στην Ducati και αυτό τον καθιστά ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο του Rookie της χρονιάς για το 2021.

 

Μιλώντας στην παρουσίαση της ομάδας, ο Ισπανός σχολίασε: "Τα πάντα είναι καινούργια για μένα στο MotoGP. Είναι σαν να ξεκινάω κυριολεκτικά από το μηδέν! Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα της Pramac και της Ducati και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου περιπέτεια. Πραγματικά θέλω να οδηγήσω πάρα πολύ την καινούργια μου μοτοσυκλέτα!"

 

Όταν του ζήτησαν να τους πει τον στόχο του για τη φετινή σεζόν, ο Martin υπογράμμισε: "Σίγουρα ο βασικός μου στόχος είναι να πάρω τον τίτλο του καλύτερου Νεοφερμένου για το 2021, αν και τόσο ο Bastianini όσο και ο Marini είναι πάρα πολύ δυνατοί οδηγοί. Αυτό που θέλω για φέτος είναι να πάρω καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς".

 

Ο Jorge Martin, όπως και ο ομόσταυλός του στην Pramac, Johann Zarco, έχουν συμβόλαιο απευθείας με το εργοστάσιο της Ducati και θα έχουν αρχιμηχανικούς αλλά και μηχανικό ηλεκτρονικών που θα τους προμηθεύσει το εργοστάσιο.

Επόμενο άρθρο »

Ο Miguel είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Binder!

« Προηγούμενο άρθρο

Behind The Scenes video: Η πρώτη μέρα του Rossi ως οδηγός της Petronas!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα