• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Αυτοί είναι οι 5 πιο δυνατοί οδηγοί του ’21!
Νέα 03/03/2021 - 17:43

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir επισήμανε ποιοι είναι οι πέντε αναβάτες, που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσουν τον φετινό Τίτλο: «Η πρώτη πεντάδα είναι ο Rins, ο Morbidelli, ο Marc Marquez, ο Fabio Quartararo κι εγώ! Για τον Marc δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσει να είναι στις πρώτες θέσεις. Όταν χάνεις μία χρονιά δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο 100% και να είσαι ανταγωνιστικός. Θα δούμε. Περιμένω ένα εκρηκτικό ξεκίνημα από τους οδηγούς της Yamaha».

Μιλώντας ειδικότερα για τον Valentino Rossi, είπε: «Κανονικά όταν αλλάζεις σκηνικό είναι κάτι το οποίο σε βοηθά. Χρειαζόταν αυτή την αλλαγή. Θα τον βοηθήσει να είναι πιο ανταγωνιστικός και ελπίζω να είναι πιο ανταγωνιστικός. Είδα και τον Pol Espargaro με τα χρώματα της Repsol. Θα μου κάνει πάντως έκπληξη αν είναι όλοι τους πολύ γρήγοροι από το πρώτο τεστ».

Όσο για το αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί και φέτος για τον Τίτλο, απάντησε: Δεν πιστεύω ότι είμαι φαβορί, διότι δεν κέρδισα 10 Αγώνες πέρυσι. Κερδίσαμε για άλλους λόγους, όχι επειδή ήμασταν οι πιο γρήγοροι. Ελπίζω όμως ότι θα είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τον Τίτλο. Θεωρητικά η Suzuki έχει ένα μειονέκτημα, μιας και είναι στο Πρωτάθλημα με μόλις δύο μοτοσυκλέτες. Όμως καλύτερα δύο, παρά τέσσερεις δύσκολες να τις διαχειριστείς. Είμαι και τυχερός που έχω και τον Frankie Carchedi ως αρχιμηχανικό μου. Κάθεται και δουλεύει ως τις 2:00 τα ξημερώματα. Φέτος θα είναι σημαντικό για να κάνουμε και πολύ καλές κατατακτήριες.

Τέλος μίλησε και για τα όνειρά του: «Σαν παιδί ονειρευόμουν να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Τώρα που είμαι μπορώ να πω ότι αυτό που κέρδισα, το κέρδισα πολύ γρήγορα. Είμαι μόλις 23 ετών και θα πρέπει να μπω στη διαδικασία τώρα να υπερασπιστώ τον Τίτλο μου. Πίεση; Δεν νιώθω πίεση, δεν είμαι νευρικός… έχω το ίδιο κίνητρο όπως πάντα. Μου αρέσει η πίεση». 

Επόμενο άρθρο »

Δείτε σήμερα την παρουσίαση της νέας RS-GP στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Ίσως χάσει την 1η ημέρα δοκιμών στο Qatar ο Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα