• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test: Η Aprilia και ο Aleix Espargaro στην κορυφή!
Νέα 06/03/2021 - 19:04

Οι επίσημες χειμερινές δοκιμές για το 2021 ξεκίνησαν σήμερα, με τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να μπαίνουν όλοι στην πίστα Losail, στο Qatar. Μαζί τους είναι και οι δοκιμαστές των εργοστασίων, που είχαν κάνει αρκετούς γύρους τη χτεσινή ημέρα. Οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, αλλά οι χρόνοι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Τα τελευταία λεπτά οι αναβάτες πιέζουν για να βγάλουν έναν καλό χρόνο.

Την πρώτη θέση έχει η νέα RS-GP της Aprilia, με τον έμπειρο Aleix Espargaro (στη φωτό είναι ο Savadori, ο νέος του ομόσταυλος) στη σέλα της να «γράφει» 1:54,687! Μαζί του στο 1:54 και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir, ενώ οι υπόλοιποι από τους πιο γρήγορους είναι στο 1:55 ακόμα. Ο Mir έχει μια διαφορά στα τρία δέκατα από την κορυφή. Τρίτος είναι ο Jack Miller που και αυτός βελτίωσε το χρόνο του στα τελευταία λεπτά, ενώ και ο Stefan Bradl – ο δοκιμαστής της Honda – έχει δυνατή παρουσία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε βγει στην πίστα και χτες.

Ο Johann Zarco κράτησε για αρκετή ώρα την 1η θέση, ωστόσο τώρα είναι πέμπτος παρά το ότι και αυτός πίεσε και κατέβασε το χρόνο του πριν από λίγο. Στη δεκάδα είναι και οι Morbidelli, Rins, Vinales, Alex Marquez και Takaaki Nakagami.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Εντυπωσίασε η Aprilia την 1η ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Suzuki για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα