• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test: Οι τελικοί χρόνοι της 2ης ημέρας
Νέα 07/03/2021 - 20:24

H Yamaha και ο Fabio Quartararo φεύγουν (προσωρινά) από το Qatar με τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο επίσημο τεστ του MotoGP για το 2021. Ο Γάλλος άφησε το «καλό» για το τέλος, καθώς σε έναν από τους τελευταίους του γύρους έκανε χρόνο στο 1:53,940 και ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 1:54.

Αρκετοί πίεσαν στο τέλος για να βγάλουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για την ταχύτητα των μοτοσυκλετών τους στον ένα γύρο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Jack Miller, ο οποίος με τον τελευταίο του γύρο στην πίστα ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με διαφορά 77χιλ από τον Quartararo. Ακολουθεί ο Aleix Espargaro που δεν κατάφερε να μείνει στην πρώτη θέση. Ήταν όμως ο πιο «δουλευταράς», αφού έκανε τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον στην πίστα!

Η διαφορά της Aprilia στα δύο δέκατα από την κορυφή θα πρέπει να φέρνει χαμόγελα στους Ιταλούς, μιας και η RS-GP έδειξε καλά σημάδια σ’ αυτό το πρώτο τεστ. Ο Franco Morbidelli είχε πλησιάσει στο ένα χιλιοστό τον Aleix, όταν ο Ισπανός ήταν πρώτος στη λίστα με τους χρόνους. Μέχρι το τέλος έμεινε πίσω από τον Espargaro, αν και τελικά πήρε την 4η θέση.

Πέμπτος ήταν ο Stefan Bradl που τα πήγε περίφημα στον ένα γύρο. Ήταν σίγουρα περισσότερο «ετοιμοπόλεμος» από τους υπόλοιπους, ωστόσο και πάλι η ταχύτητά του στον ένα γύρο εντυπωσιάζει. Πίσω από τον Γερμανό είναι ο Johann Zarco με την Ducati της Pramac και με μικρή διαφορά στην 7η θέση είναι ο Maverick Vinales. Τη δεκάδα κλείνουν οι Joan Mir, Franscesco Bagnaia και Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

Νέα κατεύθυνση ζητά ο Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα τεχνολογία που ήρθε στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα