• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez έτοιμος να πετάξει για Κατάρ!!!
Μπορεί να δοκιμάσει να τρέξει στις 26/3/2020
Νέα 12/03/2021 - 22:59

Σήμερα 13 ημέρες πριν το ξεκίνημα της δράσης για τον 1ο Αγώνα της χρονιάς, το GP του Κατάρ, που επίσημα θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαρτίου με τις Ελεύθερες Δοκιμές 1, η Honda φρόντισε πρωί-πρωί να μας ειδοποιήσει ότι η εξέταση του Marc Μarquez από τους γιατρούς Samuel Antuña και Ignacio Roger de Oña έδειξε ότι το κόκκαλο έχει ικανοποιητική ενοποίηση και ότι από τώρα μπορεί να ξεκινήσει εντατική μυική προετοιμασία και στο δεξί του χέρι, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι στο άμεσο μέλλον. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου που είχε παρακολουθήσει από την Ελλάδα μόνο ο Δημήτρης Διατσίδης, ότι θα περίμενε αυτήν την εξέταση και ότι θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση ακόμη κι αν οι μύες του δεν ήταν ακόμη στο 100%. Γνωρίζοντας βέβαια ο ίδιος ότι αρχικά δεν θα μπορεί να φτάσει την ίδια ταχύτητα που είχε στο παρελθόν. Βέβαια παρά το ότι όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί πιστεύουν ότι θα δυσκολευτεί πολύ αρχικά, ο Valentino Rossi είπε ότι περιμένει τον Marc πίσω το ίδιο δυνατό όπως ήταν πριν τον τραυματισμό!

O Marc Marquez με την ιατρική ομάδα που τον εξέτασε σήμερα
O Marc Marquez με την ιατρική ομάδα που τον εξέτασε σήμερα

Τώρα λοιπόν το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο MM93 θα βρεθεί σύντομα στο Κατάρ, θα κάνει το εμβόλιο που προσφέρει η κυβέρνηση του Κατάρ σε όλους της κοινότητας του MotoGP και θα προετοιμαστεί ώστε στις ΕΔ1 στις 26 Μαρτίου να δοκιμάσει να οδηγήσει και πάλι την Honda RC213V που τόσο του έχει λείψει. Ο Stefan Bradl θα είναι και αυτός στο γκαράζ της Repsol Honda ντυμένος με τη δερμάτινη φόρμα του και αν ο Marc δεν νιώσει καλά – όπως έγινε πέρυσι στην Jerez 2 – ο Γερμανός θα πάρει τη θέση του.

Η προετοιμασία του δεξιού χεριού συνεχίζεται πιο εντατικά από σήμερα
Η προετοιμασία του δεξιού χεριού συνεχίζεται πιο εντατικά από σήμερα

Στο μεσοδιάστημα από σήμερα μέχρι τις 26 ο Marquez θα δοκιμάσει μικρότερες μοτοσυκλέτες, όπως η Ohvale 160 σε πίστα καρτ, αλλά και την Honda CBR1000RR-R σε κανονική πίστα, ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση από τι θα πει να φρενάρεις από τα 300 χλμ/ώρα, αλλά με ατσάλινους δίσκους και όχι με κάρμπον.

Όπως και νάχει η μεγάλη πιθανότητα παρουσίας του στον πρώτο Αγώνα θα σημαίνει πολλά και για τον ίδιο, αλλά και για όλο το Πρωτάθλημα, ακόμη κι αν τελικά δεν είναι απόλυτα έτοιμος και απλά πάρει κάποιους βαθμούς!

Το Πρωτάθλημα του 2021 μπορεί να γίνει το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών, αν όχι της ιστορίας, καθώς θα περιμένουμε τη σταδιακή ή την απότομη επάνοδό του στην κορυφή!

Ό,τι καλύτερο για το θέαμα και το ενδιαφέρον όλων...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο καφές “Κenon” Χορηγός του Γιάννη Περιστερά

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 Day3: Μια χαμένη ημέρα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα