• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Έχω πίστη στον εαυτό μου και στην Yamaha!
Νέα 17/03/2021 - 10:09

Ο Fabio Quartararo ήταν ένας από τους ταχύτερους αναβάτες στην πίστα Losail, στα επίσημα τεστ που έγιναν εκεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Όταν τον ρώτησαν αν ανησυχεί που οι δοκιμές φέτος έγιναν μόνο σε μία πίστα, ο Γάλλος επιβεβαίωσε ότι το είχε αυτό στο νου του και πως στο Portimao θα μπορέσει να καταλάβει καλύτερα αν η μοτοσυκλέτα του έχει βελτιωθεί.

Πάντως ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι όλη η δουλειά που έκαναν το προηγούμενο διάστημα ήταν η καλύτερη δυνατή, μέσα στα πλαίσια των φετινών περιορισμών τόσο σε δοκιμές, όσο και λόγω των κανονισμών.

«Το γνωρίζαμε από πέρυσι ότι η μοτοσυκλέτα του 2020 ήταν πολύ καλή σε αυτή την πίστα. Μετά τους δύο Αγώνες εδώ στο Qatar, έχουμε τον Γύρο στο Portimao, που ήταν μία πίστα στην οποία αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Επομένως, εκεί είναι που θα δούμε και τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας».

«Είμαι 100% σίγουρος, έχω πίστη στον εαυτό μου, στη Yamaha και ξέρω ότι θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα θα δουλέψει σε όλες τις πίστες, αλλά νιώθω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Αεροδυναμική και ηλεκτρονικά!

« Προηγούμενο άρθρο

H ΛΕΜΟΤ προσφέρει νομική βοήθεια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα