• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφερα λίγη από την τρέλα της Romagna στην Ducati!
Νέα 17/03/2021 - 13:45

Οι δοκιμές στο Misano για τα WSBK βρήκαν τον Michael Ruben Rinaldi στην πρώτη θέση. Aυτός και η Ducati έδειξαν ότι μπορεί να είναι γρήγορηoi από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. «Δεν πρέπει να είμαι εγωιστής», έλεγε ο 25χρονος Ιταλός. «Υπάρχει ένα ολόκληρο εργοστάσιο πίσω μου που δουλεύει για τον ίδιο στόχο και πρέπει να είμαι ανοιχτόμυαλος για να προσαρμοστώ σε αυτή τη νέα περιπέτεια».

«Το ότι τερμάτισες στην πρώτη θέση σε μια δοκιμή σου δίνει κάτι στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης, αλλά όχι βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Προφανώς το να είσαι πρώτος χωρίς τον καλύτερο οδηγό του Πρωταθλήματος, που είναι ο Rea, είναι κάτι το σχετικό. Για εμάς στη Ducati πάντως, σημείο αναφοράς είναι ο Scott Redding. Δουλεύει διαφορετικά από εμένα και γνωρίζει ήδη τη μοτοσυκλέτα.

Πάνω σε τι δούλεψε τις δύο ημέρες των δοκιμών στο Misano; Την πρώτη μέρα έκανα συγκρίσεις ανάμεσα στην περσινή μοτοσυκλέτα, σε αυτήν του 2019 και σε αυτήν του 2020. Τη μοτοσυκλέτα του 2021 θα τη δω στη Βαρκελώνη, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε εδώ.

Στη συνέχεια είπε ότι δοκίμασε και τα νέα φρένα της Brembo. «’Οταν τα έβαλα για πρώτη φορά δεν μου φάνηκε κάποια ιδιαίτερη βελτίωση, αλλά όταν τα σύγκρινα με τα παλιά κατάλαβα αμέσως τη διαφορά. η Brembo έκανε φοβερή δουλειά. Φέτος το χειμώνα προετοιμάστηκα καλά και είμαι 90% έτοιμος. Αυτούς τους δύο μήνες μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος θα προετοιμάσω το άλλο 10%».

Επόμενο άρθρο »

(Video) O Marc Marquez στην πίστα της Βαρκελώνης!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Test: Ταχύτερος ο Rinaldi στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα