• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motocert έλεγχος μέτρηση και πιστοποίηση πλαισίων
Νέα Αγοράς 27/03/2021 - 00:56

 

Motocert - #1 στον έλεγχο μοτοσυκλέτας

Motocert σημαίνει κορυφαία τεχνολογία σε ότι αφορά τον έλεγχο την μέτρηση και την πιστοποίηση, με τεκμηρίωση, του πλαισίου και της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας.

Την εγκυρότητα της μέτρησης εγγυάται η αδιάβλητη αυτόματη διαδικασία μέτρησης, χωρίς την παραμικρή αποσυναρμολόγηση, που είναι γρήγορη εύκολη και προσφέρει έγκυρο αποτέλεσμα.

Η μέτρηση μας δίνει απόλυτη και λεπτομερή εικόνα των διαστάσεων του πλαισίου και της γεωμετρίας  της μοτοσυκλέτας καθώς και τις πιθανές αποκλίσεις σε σχέση με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή χάρη στη πλούσια, έγκυρη και ενημερωμένη βάση δεδομένων του Motocert.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να  γνωρίζει με βεβαιότητα την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας του μετά από ένα ατύχημα ή μια πτώση καθώς και το αποτέλεσμα της εργασίας μετά από την επισκευή.

Είναι κατανοητό ότι σε περίπτωση ζημιάς μετά από ατύχημα η ύπαρξη του πιστοποιητικού που αποδεικνύει την κατάσταση της μοτοσυκλέτα μας πριν από το συμβάν μας γλυτώνει από ενδεχόμενες αμφισβητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εκπτώσεις στην αξία αποζημίωσης.

Επίσης ο πιθανός αγοραστής μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας μπορεί εύκολα και γρήγορα να διαπιστώσει την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας που ενδιαφέρεται να αγοράσει αποφεύγοντας επισκευές μετά την αγορά και πάνω από όλα να γνωρίζει ότι κατέχει και οδηγεί μια σωστή και ασφαλή μοτοσυκλέτα.

 

Motocert

Επόμενο άρθρο »

Κατάλογος της Scorpion Exo

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ MUGELLO LEATHER JACKET

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα