• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Είχαμε προβλήματα στην αρχή
Νέα 29/03/2021 - 13:00

Ο Alex Rins χρειάστηκε να συμβιβαστεί με την 6η θέση, πίσω από τον Fabio Quartararo, ενώ νωρίτερα έδειχνε πιο δυνατός και θα πίστευε κανείς ότι αυτός θα ήταν στη θέση του Mir στα τελευταία στάδια του Αγώνα. Τελικά όμως κάτι δεν πήγε καλά και ο Ισπανός έχασε έδαφος.

«Είχαμε προβλήματα στην αρχή. Ξέχασα να ενεργοποιήσω το launch control και έπρεπε να διαχειριστώ όλη τη δύναμη της Suzuki χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα. Έχασα χρόνο και μετά πίεσα για να τον κερδίσω. Στα μισά του Αγώνα ένιωθα καλά, αλλά για να επιστρέψω στις πρώτες θέσεις χρησιμοποίησα πολύ λάστιχο. Έχασα και χρόνο ψάχνοντας το κατάλληλο σημείο για να περάσω τον Miller».

Τον ρώτησαν τι μπορεί να βελτιώσει για την επόμενη Κυριακή και ποιοι θα είναι τα φαβορί, με τον Rins να αποκρίνεται: «Πρώτα-πρώτα θα πρέπει να θυμηθώ να ενεργοποιήσω το launch control και μετά θα δούμε για τη στρατηγική μας. Ξέρω ότι έχω το ρυθμό των καλύτερων. Θα ήθελα ο Bagnaia να μπορούσε να αντισταθεί περισσότερο στον Vinales, μιας και ήξερα ότι θα μπορούσε να ξεφύγει. Την επόμενη εβδομάδα οι Ducati και ο Vinales θα είναι πάλι στο παιχνίδι, όπως και ο Morbidelli. Δεν ξέρω τι έγινε στον Αγώνα σήμερα, αλλά νομίζω ότι θα είναι εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Ένοιωθα σαν παράλυτος στον Αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Χτες ήθελα να σπάσω τα πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα