• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Ένοιωθα σαν παράλυτος στον Αγώνα!
Νέα 29/03/2021 - 18:19

Ήταν μια Κυριακή που θα προτιμούσε να ξεχάσει ο Franco Morbidelli, αφού κάποια προβλήματα με τις αναρτήσεις δεν του επέτρεψαν να δείξει το δυνατό του πρόσωπο στον Αγώνα. «Δυστυχώς είχα πρόβλημα με την ανάρτηση και με επηρέασε πάρα πολύ από το ξεκίνημα του Αγώνα. Πρέπει να δούμε προσεχτικά το τι έγινε, καθώς είχα παρόμοια προβλήματα όλο το Σ/Κ. Το θέμα είναι ότι αυτό το παθαίνω κυρίως το βράδυ και όχι το πρωί ή το μεσημέρι».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα στις αναρτήσεις. «Είχα θέμα και στα τεστ. Είναι κάτι το ανεξήγητο! Με τη ζέστη είμαι δυνατός κι ανταγωνιστικός. Το βράδυ όμως δυσκολεύομαι και πρέπει να αρχίσω να παίρνω ρίσκα για να μείνω κοντά στους πρώτους». Χτες από την πρώτη στιγμή που έκανε μερικά μέτρα στην πίστα, κατάλαβε ότι ο Αγώνας του είχε τελειώσει. «Είχαμε το πρόβλημα στο σχηματισμό εκκίνησης, αλλά αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε. Ενεργοποιούνταν και η συσκευή εκκίνησης χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Στο grid λύσαμε το θέμα, αλλά μετά στον Αγώνα η κατάσταση περιπλέχτηκε κι ένοιωθα «άδειο» το πίσω τμήμα της μοτοσυκλέτας. Θα μπορούσα να εγκαταλείψω, αλλά ήθελα να κάνω τον Αγώνα για να καταλάβουμε καλύτερα το πρόβλημα. Ο Ramon εξετάζει κάθε πιθανή λύση».

Τέλος, κάνει μια προσπάθεια να διατηρήσει την αισιοδοξία του για τον επόμενο Αγώνα. «Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, που νοιώθω σαν παράλυτος. Προσπαθώ όμως να παραμείνω ήρεμος, ακόμα κι όταν λυπάμαι. Είναι σημαντικό να είμαστε αισιόδοξοι. Την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστούμε και πάλι τη νύχτα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Υπάρχουν και θετικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Είχαμε προβλήματα στην αρχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα