• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Σήμερα θα είμαι και πάλι Rookie
Δεν έχει έρθει η μέρα μου να κερδίσω!
Νέα 04/04/2021 - 13:24

Πριν από μερικά χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2015) και τώρα, μόλις στο δεύτερο Αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία, ο Jorge Martin πήρε την πρώτη του pole position! Ο Ισπανός έκανε μερικές ωραίες αποκαλύψεις μετά τις χτεσινές κατατακτήριες.

«Από παιδί ο Maverick και ο Aleix με βοήθησαν πάρα πολύ. Ερχόντουσαν και με έπαιρναν από το σπίτι και μου δάνειζαν τις μοτοσυκλέτες τους, γιατί εγώ δεν είχα τα χρήματα να αγοράσω. Η προπόνηση μαζί τους με βοήθησε πάρα πολύ». Και το αποτέλεσμα φάνηκε… «Ειλικρινά στόχος μου ήταν η τρίτη σειρά. Από χτες ένοιωθα καλά. Στις ΕΔ4 ένοιωθα καταπληκτικά, όπως και στην πρώτη έξοδο στις κατατακτήριες. Δεν πίστευα όμως ότι θα πάρω την pole! Είναι απίστευτο, αλλά είναι Σάββατο. Αύριο είναι τα δύσκολα».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και αύριο να κάνει την έκπληξη, παρά το ότι ο ίδιος είναι προσγειωμένος. «Αύριο θα είμαι και πάλι rookie. Δεν νοιώθω πίεση ούτε πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες να κερδίσω. Τώρα μαθαίνω από τους καλύτερους και θα τους κερδίσω όταν θα είμαι έτοιμος. Αυτό που θέλω είναι να μην κάνω λάθη και να είμαι σταθερός. Μια θέση στους 6 πρώτους θα ήταν καταπληκτική».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ο Vinales είναι καλύτερος από εμάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Τώρα υπάρχει περισσότερη πίστη στο γκαράζ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα