• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ο Vinales είναι καλύτερος από εμάς!
Νέα 04/04/2021 - 14:20

Μπορεί να έχασε την pole position χτες, ωστόσο ο Johann Zarco δεν ήταν πολύ απογοητευμένος, αφού αυτή πήγε στον ομόσταυλό του. «Περίμενα να πάρω την pole και όταν είδα το #89 ήμουν έκπληκτος! Είμαι χαρούμενος όμως γιατί όλα πήγαν τέλεια για την Pramac. Αύριο πάντως θα δει πως θα είναι να οδηγείς έναν Αγώνα MotoGP, αφού πιστεύω ότι θα είναι πρώτος στην πρώτη στροφή».

Όμως ο μεγάλος κίνδυνος για τον Zarco είναι άλλος. «Νομίζω ότι ο Vinales είναι καλύτερος από εμάς σε ρυθμό. Πάντως νομίζω κάτι βρήκαμε στα ελεύθερα και θα μου επιτρέψει να είμαι καλύτερος στον Αγώνα».

Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε την περασμένη εβδομάδα, ο Γάλλος είναι έτοιμος να κυνηγήσει τη νίκη. «Έχω περάσει δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα η μοτοσυκλέτα είναι καλή, η ομάδα τέλεια και η Ducati μας στηρίζει πολύ. Ξέρω ότι εδώ η μοτοσυκλέτα είναι καλή και θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παλεύω για βάθρα και νίκες. Το κλειδί είναι να διαχειριστώ τα ελαστικά και την ενέργειά μου, αυτά που δεν είχα στους τελευταίους 4-5 γύρους την προηγούμενη Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 MotoGP Ζέσταμα: ο Zarco 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Σήμερα θα είμαι και πάλι Rookie

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα