• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Αν είμαι αργός και στο Portimao
Τότε πραγματικά θα αρχίσω να ανησυχώ
Νέα 05/04/2021 - 11:44

Οι δύο εβδομάδες στο Qatar δεν κύλισαν όπως θα περίμενε ο Franco Morbidelli, ο δεύτερος πέρυσι στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας. Στον πρώτο Αγώνα ήταν 18ος με προβλήματα από το σύστημα εκκίνησης στην Μ1 του και στο δεύτερο πήρε μόλις 4 βαθμούς κι έτσι είναι 36β πίσω από τον πρώτο, τον Zarco.

«Ήταν δέκα δύσκολες ημέρες», παραδέχτηκε ο Ιταλοβραζιλιάνος. «Κάναμε μεγάλες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα το πρωί και τη φέραμε πιο κοντά σε αυτή του 2020 και ήμουν λίγο καλύτερος απ’ ότι την περασμένη εβδομάδα. Όμως δεν ήμουν γρήγορος στην ευθεία και τα ελαστικά τελείωσαν πολύ νωρίς».

Οι άλλες Yamaha όμως, του Quartararo και του Vinales, πήραν τις νίκες στην ίδια πίστα. Θα μπορούσε να μελετήσει τις τηλεμετρίες τους και να βοηθηθεί; «Ειλικρινά αυτό δεν γίνεται, αφού έχουμε διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Προφανώς αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όταν εγώ πάω καλά τότε αυτοί δεν μπορούν να συγκρίνουν τηλεμετρίες». Για τα προβλήματα με τους δύο κινητήρες του στις ΕΔ1, είπε: «Δεν έχω κάτι νεότερο για τους δύο κινητήρες».

Ο επόμενος Αγώνας θα γίνει στο Portimao, εκεί που πέρυσι ο Morbidelli τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από τον Miguel Oliveira και τον Jack Miller. «Εκεί θέλω να ξεκινήσω από το μηδέν και να βρω το δρόμο να συνεχίσω όπως τέλειωσα το 2020. Έχουμε ήδη αγωνιστεί στο Portimao και η μοτοσυκλέτα ήταν καλή. Αν δεν έχω την αίσθηση που είχα πέρυσι, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού θα πρέπει να γράψω την ιστορία μου στο φετινό Πρωτάθλημα διαφορετικά απ’ ότι το 2020».

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Moto2: Έκανε το διπλό ο Lowes στη Losail

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πιο γρήγορος από την προηγούμενη Κυριακή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα