• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Τι έμαθα στον Αγώνα;
Ότι πρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερο το πίσω φρένο!
Νέα 05/04/2021 - 15:36

Θετική ήταν η παρουσία του Enea Bastianini στους δύο πρώτους Αγώνες της σεζόν που έγιναν στο Qatar. Ο Ιταλός φεύγει από την πίστα με 11 βαθμούς στο σύνολο και ακόμα καλύτερη γνώση της μοτοσυκλέτας του. «Έκανα καλή αρχή αλλά δεν μπόρεσα να περάσω τους τρεις μπροστά μου κι ήταν κρίμα. Είχα όμως καλό ρυθμό κι ένοιωθα καλά. Είμαι ικανοποιημένος».

Άλλαξε κάτι σε σχέση με το περασμένο Σ/Κ; «Κάναμε καλό βήμα στις ΕΔ3 και ήμουν γρήγορος και στις ΕΔ4. Αλλά μετά, στις κατατακτήριες είχα προβλήματα. Χρησιμοποιούσα πολύ το πίσω φρένο. Στον Αγώνα το χρησιμοποιούσα όλο και λιγότερο και τότε κατάλαβα το πλεονέκτημα. Κάθε φορά που πήγαινα να το ακουμπήσω η μοτοσυκλέτα με έβγαζε εκτός γραμμής. Έμαθα πολλά σήμερα».

Για τον επόμενο Αγώνα, στο Portimao, είπε: «Τώρα θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ και μετά να ξεκινήσω προπόνηση. Μετά, όταν ξεκινήσουμε για την Πορτογαλία, θα αρχίσω να σκέφτομαι τι πρέπει να γίνει. Έδειξα πάντως ότι είμαι γρήγορος».

Για τον Αγώνα της Moto3 και τον Pedro Acosta, είπε: «Ήταν απίστευτος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Αγώνα. Ήταν πραγματικά καλός, του βγάζω το καπέλο». Τέλος, πρόσθεσε: «Τώρα είμαι πιο ήρεμος γιατί ξέρω πως είναι μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Εδώ είναι σημαντικό να ξεκινάς από τις δύο πρώτες σειρές, αν θες να παλέψεις για το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ο Miller με χτύπησε επίτηδες!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν έψαχνε για δικαιολογίες ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα