• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Αυτά συμβαίνουν στους Αγώνες!
Νέα 07/04/2021 - 10:46

Ένα από τα περιστατικά που συζητήθηκαν αρκετά μετά τον δεύτερο Αγώνα στο Qatar, ήταν η επαφή ανάμεσα στον Joan Mir και τον Jack Miller στην τελευταία στροφή της πίστας. Ο μεν Ισπανός θεωρεί ότι ο Αυστραλός το έκανε επίτηδες. Όμως ο Miller έχει άλλη γνώμη.

«Επαφή; Είχαμε 3-4 και άλλες μέσα στον Αγώνα. Είδατε τι έγινε. Μετά από αυτή την επαφή συνεχίσαμε κανονικά, οπότε δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να πούμε».. Ο Αυστραλός δεν πιστεύει ότι η κίνησή του αυτή έπρεπε να τιμωρηθεί. «Αν έκανα κάτι λάθος θα μου έδειχναν τη μαύρη σημαία (σ.σ. του αποκλεισμού). Αυτά συμβαίνουν στους Αγώνες. Ο Mir ανοίχτηκε και μετά έκλεισε τη γραμμή του. Αυτό είναι όλο».

Το περιστατικό αυτό τον επηρέασε, αλλά δεν ήταν και το μόνο. «Εκεί έχασα 3’’ αλλά μετά έκανα μερικούς πολύ γρήγορους γύρους και κέρδισα έδαφος. Αλλά μετά από λίγο άρχισα να δυσκολεύομαι στις αλλαγές κατεύθυνσης. Ήταν θέμα arm-pump». Το δεξί του χέρι είχε το θέμα.

«Πρώτα δεν μπορούσα να γυρίσω το γκάζι καλά και μετά δεν μπορούσα να φρενάρω. Θα κάνω εξετάσεις τις επόμενες ημέρες. Πέρυσι το είχα στην Jerez. Ελπίζω να μην χρειαστεί επέμβαση».

Επόμενο άρθρο »

Martin: Αν ήταν άλλος και όχι ο Zarco;

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ο Miller με χτύπησε επίτηδες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα