• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Αν ήταν άλλος και όχι ο Zarco;
Τότε θα προσπαθούσα να τον περάσω!
Νέα 07/04/2021 - 11:31

Ο Jorge Martin δεν θα ξεχάσει το Grand Prix του Qatar, το δεύτερο που έγινε στην Losail φέτος. Μετά τη φοβερή του pole position το Σάββατο, ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία πήρε και το πρώτο του βάθρο, οδηγώντας μάλιστα την κούρσα για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα! «Αφιερώνω το βάθρο μου στον Fausto Gresini… ξέρω ότι με βλέπει από εκεί ψηλά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Κρίμα που έχασα τη 2η θέση, αλλά ήταν ένα τέλειο Σ/Κ. Είναι ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Πριν από ένα μήνα μόλις δοκίμασα την Ducati για πρώτη φορά. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ τα ελαστικά και να κρατήσω το ρυθμό. Αλλά η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική και με την ομάδα κάναμε πραγματικά φανταστική δουλειά! Τα πάω πολύ καλά και με τον Zarco κι έχουμε καλή ατμόσφαιρα στο γκαράζ».

Μετά μίλησε για τον Γάλλο και είπε: «Αν δεν ήταν ο Zarco εκεί θα το δοκίμαζα. Όμως καλά έκανα γιατί αυτός πάει για τον Τίτλο κι έτσι προτίμησα να κλείσω το γκάζι. Ήταν οκ, αν και σε κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα κερδίζω. Όταν με πέρασε ο Quartararo όμως, κατάλαβα ότι δεν μπορούσα. Μπορεί να μην είχα την ταχύτητα για τη νίκη, αλλά απέδειξα ότι μπορώ να διαχειριστώ το ρυθμό».

Τέλος, μίλησε και για τον επόμενο Αγώνα στην Πορτογαλία. «Δεν θα είναι εύκολα στην Ευρώπη. Μάλλον θα με δείτε στις πιο πίσω θέσεις. Είμαστε όμως μόνο στην αρχή και έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να τα πάμε καλά. Ξέρω ότι το Πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν τα παρατάω».

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργήθηκαν Miller και Lecuona για arm pump

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Αυτά συμβαίνουν στους Αγώνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα