• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκαν Miller και Lecuona για arm pump
Νέα 07/04/2021 - 12:33

Τόσο ο Jack Miller, όσο και ο Iker Lecuona αντιμετώπισαν προβλήματα arm pump στους δυο πρώτους Αγώνες της σεζόν, στο Qatar. Γι’ αυτό το λόγο και οι δυο πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου πριν από μερικές ώρες. «Είχα θέμα με το arm pump, αλλά σε μικρότερο βαθμό και στον πρώτο Αγώνα. Στον δεύτερο όμως, ειδικά στους 4 τελευταίους γύρους,  δεν ένιωθα τα φρένα αλλά δεν ήμουν και όσο ομαλός θα ήθελα με το γκάζι», έλεγε ο Miller και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να κάνω άλλον τέτοιο Αγώνα».

Ο Αυστραλός ταξίδεψε αμέσως από το Qatar στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης και το βράδυ της Τρίτης έκανε το χειρουργείο με γιατρό τον γνωστό Dr. Xavier Mir. «Ήταν σύντομη επέμβαση κι όλα πήγαν καλά. Τώρα δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω την ανάρρωση. Έχουμε ακόμα μέρες μέχρι το Portimao. Αν όλα πάνε καλά με την ανάρρωση, θα είμαι στην Πορτογαλία έστω κι αν δεν είμαι 100% έτοιμος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Mir και την ομάδα του για τη φροντίδα που μου έδειξαν».

Ο Iker Lecuona αντίθετα έκανε το χειρουργείο του στην Valencia. «Είμαι χαρούμενος και ήταν επιτυχημένη επέμβαση. Ευχαριστώ τον γιατρό και την ομάδα του».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Η Ducati μπορεί να κερδίσει κάθε Αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Αν ήταν άλλος και όχι ο Zarco;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα