• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dorna στην Mandalika μετά τα GP στο Qatar
Για να ελεγχθεί η πρόοδος της πίστας
Νέα 07/04/2021 - 14:09

Πριν το Πρωτάθλημα ταξιδέψει και ξεκινήσει τους Ευρωπαϊκούς του Αγώνες, εκπρόσωποι της Dorna και της FIM θα επισκεφθούν την Ινδονησία για να ελέγξουν την πρόοδο της νέας πίστας της χώρας. «Θα ταξιδέψουν στην Mandalika αντιπρόσωποι της Dorna και της FIM για να ελέγξουν την πρόοδο της πίστας», έλεγε εκπρόσωπος της Mandalika.

Για την ώρα η νέα πίστα είναι περίπου σε ένα στάδιο κατασκευής που ξεπερνά το 50% και ίσως αγγίζει το 60%. Μένουν ακόμα πολλές εργασίες, ωστόσο οι άνθρωποι της Dorna και της FIM θέλουν να δουν ότι όλα βαίνουν καλώς και στο σωστό χρονοδιάγραμμα. Αν όλα πάνε καλά, η πίστα θα πρέπει να πάρει την homologation κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο.

«Η ασφαλτόστρωση του πρώτου κομματιού θα γίνει μέχρι τον Μάρτιο του 2021 και του δεύτερου μέχρι τον Μάιο του 2021», έλεγε ανακοίνωση της πίστας πριν λίγο καιρό. Από τη στιγμή που πάρει την homologation, η πίστα θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει κάποιο Grand Prix που πιθανόν να ακυρωθεί. Το ίδιο έγινε φέτος με το Portimao, που είναι κι αυτή πίστα εκτάκτου ανάγκης για το MotoGP, όπως και η Mandalika.

Η πίστα της Πορτογαλίας μπήκε στο Ημερολόγιο Αγώνων ως το τρίτο GP της χρονιάς, λίγο μετά την ακύρωση των Αγώνων σε Αργεντινή και Τέξας. Οι άνθρωποι της Dorna είναι σίγουροι ότι και φέτος θα γίνουν όλοι οι Αγώνες επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Ακόμα, ωστόσο, δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με τους 4 υπερατλαντικούς σε Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Αυστραλία και Μαλαισία. Επιπλέον στο Ημερολόγιο υπάρχει και η Kymiring της Φινλανδίας που όμως δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση (homologation).

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Έκανα ένα μη αποδεκτό λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα ρεκόρ για την Michelin στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα