• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Έκανα ένα μη αποδεκτό λάθος!
Είμαι τσαντισμένος με τον εαυτό μου
Νέα 07/04/2021 - 16:21

«Είμαι απογοητευμένος και τσαντισμένος με τον εαυτό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Pecco Bagnaia μετά τον Αγώνα της Κυριακής, στον οποίο τερμάτισε στην 6η θέση. Ο ίδιος προσπάθησε να κάνει μια δυνατή εκκίνηση, ανάλογη με αυτή που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή, αλλά «…δεν δούλεψε το σύστημα εκκίνησης και χωρίς αυτό το πρόβλημα θα ήταν διαφορετικός Αγώνας».

«Αντί γι’ αυτό όμως, βρέθηκα 12ος στον πρώτο γύρο, αλλά είχα καλό ρυθμό και ήμουν σε θέση να ανακάμψω. Διαχειρίστηκα καλά τον Αγώνα». Μέχρι που 7 γύρους πριν το τέλος έκανε το λάθος στα φρένα στην πρώτη στροφή. «Πρέπει να μάθω από αυτό γιατί αυτό το λάθος δεν είναι αποδεκτό για έναν εργοστασιακό οδηγό».

Και συνέχισε: «Όταν ήμουν πίσω από τον Zarco έδωσα λίγο αέρα στα ελαστικά ώστε να προετοιμαστώ για το τέλος. Μετά με πέρασε ο Quartararo και στην ευθεία βρέθηκα στο τούνελ αέρα που δημιούργησε η μοτοσυκλέτα του Johann και δεν μπόρεσα να στρίψω. Ήταν ένα σοβαρό λάθος που μου στοίχισε το βάθρο. Δεν ήταν ωραίο που έχασα τόσους βαθμούς. Την προηγούμενη φορά ήμουν χαρούμενος με το πρώτο μου βάθρο με την ομάδα, όχι όμως και τώρα. Είμαι απογοητευμένος και τσαντισμένος. Δεν σκέφτηκα το slipstream κι έχασα πολύ χρόνο εκεί στην πρώτη στροφή».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δυο νίκες της Yamaha στην αρχή της σεζόν. «Δούλεψαν πολύ το χειμώνα κι εδώ είναι ανταγωνιστικοί. Εμείς έχουμε παραπάνω δύναμη, αλλά αυτοί έχουν περισσότερη πρόσφυση κι έτσι δεν ήταν εύκολο να τους περάσω στην ευθεία. Θα έλεγα ότι ήταν μια ισορροπημένη κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Η «τρομακτική» επιλογή του μεσαίου του βγήκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Dorna στην Mandalika μετά τα GP στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα