• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η «τρομακτική» επιλογή του μεσαίου του βγήκε!
Και ο Brad Binder κέρδισε 13,8’’ σε μια εβδομάδα!
Νέα 08/04/2021 - 10:28

Άλμα στην απόδοσή του σε διάστημα μιας εβδομάδας έκανε ο Brad Binder, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει μόλις 4,9’’ μακριά από τον νικητή του δεύτερου Αγώνα στο Qatar, Fabio Quartararo. Το κέρδος του ήταν 13,8 ολόκληρα δευτερόλεπτα (!) και οφείλεται στην επιλογή του μεσαίου ελαστικού μπροστά.

Όλοι οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαν βάλει τα μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω στον πρώτο Αγώνα. Όμως στον δεύτερο οι ΚΤΜ όλες επέλεξαν να πάρουν το ρίσκο με το μεσαίο. Ένα «τρομακτικό» ρίσκο, όπως εξηγούσε μετά τον Αγώνα ο Binder. «Φοβόμουν να βάλω το μεσαίο, με το οποίο είχα πέσει χωρίς προειδοποίηση τρεις φορές. Αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή. Το μαλακό απλά δεν ήταν επιλογή για εμάς. Έπρεπε να είμαι σούπερ προσεχτικός με αυτός και άλλαξα και το στυλ μου, ειδικά όταν έμπαινα στις δεξιές στροφές. Αλλά μόλις το βρήκα, κατάφερα να πιέσω αρκετά».

Αν και τα φώτα έπεσαν πάνω στην εκκίνηση του ομόσταυλού του, ο Brad Binder έκανε κι αυτός εξαιρετική εκκίνηση και από 18ος ήταν 10ος στο τέλος του πρώτου γύρου. «Έκανα καλή εκκίνηση και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε βελτιωθεί πολύ σ’ αυτό το κομμάτι». Από εκεί και πέρα ήταν σταθερός και κυνήγησε τους οδηγούς μπροστά του, τους οποίους έφτασε στον προτελευταίο γύρο. «Τα έδωσα όλα τότε και κατάφερα να περάσω τον Aleix και τον Jack. Ήταν τέλεια που κέρδισα δύο ακόμα θέσεις στο τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Εκτός βαθμών στην πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Έκανα ένα μη αποδεκτό λάθος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα