• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Είχα θέμα στην ευθεία
Εκεί δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου
Νέα 08/04/2021 - 14:37

Μετά τις δυσκολίες του πρώτου Αγώνα στο Qatar, ο Danilo Petrucci και όλες οι υπόλοιπες KTM, αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να φορέσουν στον μπροστινό τροχό τη μεσαία γόμα ελαστικών. Επιπλέον έγιναν και αλλαγές στις ρυθμίσεις, αλλά τελικά τίποτε από αυτά δεν βοήθησαν τον Petrucci που τερμάτισε προτελευταίος στον δεύτερο Αγώνα.

«Ο Danilo υπέφερε πολύ στην ευθεία», έλεγε μετά ο Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ιταλού. Ο ίδιος ο Petrux ακόμα δεν έχει προσαρμόσει στα μέτρα του τη μοτοσυκλέτα της KTM. «Πρέπει να προσαρμόσουμε το βάρος μου στη μοτοσυκλέτα και να βάλουμε το σωστό φορτίο στο ελαστικό, τη σωστή στιγμή. Δεν γίνεται να αλλάξουμε κινητήρα, οπότε προσπάθησα να αλλάξω το στυλ μου και να πιέζω παραπάνω στα φρένα και να προσπαθώ να κρατήσω πιο σταθερή τη μοτοσυκλέτα όταν μπαίνω στις στροφές».

Εκεί όμως που δυσκολεύτηκε κυρίως ήταν στην ευθεία. «Ήταν δύσκολος Αγώνας. Δεν ξεκίνησα καλά, αλλά προς τα μέσα του Αγώνα ήμουν οκ. Όμως δεν είχα καλή αίσθηση με το μπροστά και το πίσω ελαστικό. Δεν είχα την πρόσφυση για να πιέσω. Μετά χάναμε και πολύ στην ευθεία κι έτσι δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου. Πάντως πήραμε κάποια δεδομένα και κερδίσαμε σε εμπειρία. Τώρα ανυπομονώ για τον επόμενο Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Marini: Θέλω κι άλλο χρόνο στο γυμναστήριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Η Honda είναι μοτοσυκλέτα βάθρου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα