• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Θέλω κι άλλο χρόνο στο γυμναστήριο!
Νέα 08/04/2021 - 16:06

Ο Luca Marini τελείωσε τον δεύτερο Αγώνα στο Qatar στην 18η θέση. Ξεκίνησε από πίσω, αλλά αυτό δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο η φθορά των ελαστικών του. Πάντως ο Ιταλός είναι ικανοποιημένος με τι δουλειά που έγινε τα πρώτα δύο Σ/Κ της χρονιάς. «Έμαθα πολλά για τη μοτοσυκλέτα. Τώρα νοιώθω πιο άνετα. Θέλω όμως κι άλλο χρόνο στο γυμναστήριο για να βελτιωθώ σε μερικά κομμάτια».

Τώρα έχουμε ένα σύντομο διάλειμμα, προτού το MotoGP επιστρέψει και πάλι στους Αγώνες, αυτή τη φορά σε Ευρωπαϊκό πια έδαφος. «Είμαι χαρούμενος που τελείωσε το Qatar κι αυτό επειδή θέλω να αγωνιστώ και σε άλλη πίστα, σε άλλη χώρα. Σίγουρα πάντως δεν είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματά μου. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν επιστρέψω στην Tavullia είναι να φάω πίτσα γιατί μου έλειψε πολύ! Μετά θα ξεκινήσω προπόνηση για το Portimao».

Συνοψίζοντας την παρουσία του και στους δυο Αγώνες του Qatar, ο Luca Marini είπε: «Έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Θα έχει ενδιαφέρον το πράγμα όταν αλλάξουμε πίστα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι σε μοτοσυκλέτα MotoGP και όχι στην πίστα του Qatar. Θέλω να δω πόση θα είναι η διαφορά μου από τους πρώτους. Τώρα ξεκινά μια πιο περίπλοκη περίοδος. Κρίμα που στο Qatar, παρά το ότι η Ducati δουλεύει καλά, δεν καταφέραμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez, Nakagami χωρίς βαθμούς

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Είχα θέμα στην ευθεία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα