• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς θεατές το Le Mans
Για την ώρα το GP δεν κινδυνεύει, αλλά...
Νέα 09/04/2021 - 11:36

Μετά τους διπλούς Αγώνες στο Qatar, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ετοιμάζεται για τις Ευρωπαϊκές μάχες που θα ξεκινήσουν από το Portimao την επόμενη εβδομάδα. Μετά ακολουθούν τα Grand Prix σε Jerez και Le Mans. Όμως στην περίπτωση του τελευταίου οι οιωνοί δεν είναι καλοί, λόγω των περιορισμών στη χώρα.

Μάλιστα ήδη απ’ όταν διεξάγονταν οι Αγώνες στο Qatar, ακούγονταν στο paddock ότι στην Dorna και στην FIM, υπήρχε η σκέψη για εναλλακτικό πλάνο, το οποίο θα συμπεριλάμβανε δύο GP στο Mugello. Αυτό παραμένει σαν εναλλακτική, σε περίπτωση που τελικά ο Γύρος στην Γαλλία ακυρωθεί.

Ο Αγώνας μπορεί – για την ώρα – να μην κινδυνεύει, ωστόσο χτες έγινε γνωστό επισήμως ότι το εγκαταλείπεται το αρχικό πλάνο ενός GP με θεατές. Έτσι, στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε ότι ο Αγώνας στην Γαλλία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι είχα αγοράσει εισιτήριο, θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Επομένως, για την ώρα, το Le Mans παραμένει στο Ημερολόγιο Αγώνων, αλλά πολλά περισσότερα θα ξέρουμε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Σημείωση: ο 24ωρος Αγώνας του Le Mans έχει ήδη ακυρωθεί…

Επόμενο άρθρο »

Για check-up στο Portimao ο Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez, Nakagami χωρίς βαθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα