• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez, Nakagami χωρίς βαθμούς
Μετά τους δύο πρώτους Γύρους
Νέα 09/04/2021 - 09:59

Οι δυο LCR Honda των Alex Marquez και Takaaki Nakagami, είδαν την καρώ σημαία μόνο μία φορά (συνολικά) στους δυο πρώτους Αγώνες του 2021. Οι δυο τους είχαν πτώση στον πρώτο Αγώνα, ενώ ο Marquez έπεσε και στον δεύτερο, ενώ ο Ιάπωνας δεν κατάφερνε να πάρει βαθμούς, αφού τερμάτισε στην 17η θέση.

Μια παρουσία που κανείς δεν περίμενε στην ομάδα. «Έκανα ένα λάθος στην 14η στροφή και έχασα το μπροστινό», έλεγε ο Alex Marquez που πέρυσι χάριζε το πρώτο βάθρο στην Honda σε μια δύσκολη για το εργοστάσιο σεζόν. «Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμάς στο Qatar, αλλά νομίζω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Θα είμαι πιο δυνατός στο Portimao».

Ο Takaaki Nakagami ήταν η καλύτερη Honda στο περσινό Πρωτάθλημα και ήταν για λίγο στους βαθμούς, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε στις πιο πίσω θέσεις. «Άλλη μια δύσκολη ημέρα», έλεγε. «Ξεκίνησα καλά, αλλά μετά από 7-8 γύρους κατάλαβα ότι το μπροστινό ελαστικό έχασε πολύ σε απόδοση και ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τη μοτοσυκλέτα και ειδικά να την κάνω να στρίψει».

«Είχαμε πολλές δυσκολίες στον Αγώνα και δυσκολευόμουν να κρατήσω τις γραμμές μου και να μείνω πάνω στη μοτοσυκλέτα. Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι. Όμως την περασμένη εβδομάδα είχα την πτώση και σήμερα τελειώσαμε τον Αγώνα, οπότε πρέπει να το κοιτάμε θετικά. Μαζέψαμε πολλά δεδομένα εδώ και τώρα ανυπομονούμε για τον επόμενο Αγώνα στην Πορτογαλία».

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς θεατές το Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Θέλω κι άλλο χρόνο στο γυμναστήριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα