• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Δεν θα με εξέπληττε αν ο Marc πάρει βάθρο στο Portimao!
Νέα 12/04/2021 - 12:25

Ο Stefan Bradl θα είναι στην Jerez από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη για να κάνει δοκιμές στην Ισπανική πίστα, στην οποία μάλιστα θα κάνει και έκτακτη συμμετοχή στις 02 Μαΐου. Μέχρι πρότινος ήταν ο αντικαταστάτης του Marc Marquez, αλλά πλέον θα επιστρέψει στο βασικό του ρόλο ως δοκιμαστής της Honda. Ο Γερμανός έκανε δηλώσεις στο speedweek.com, απαντώντας σε ερωτήσεις του Gunter Wiesinger.

 

Σε εξέπληξε η ανακοίνωση ότι ο Marc θα είναι στο Portimao αυτή την εβδομάδα;

Όχι, επειδή με είχε ενημερώσει λίγο νωρίτερα ο Alberto Puig.

 

Η πίστα του Portimao δεν είναι εύκολη, οπότε σε ξάφνιασε που αποφάσισε να επιστρέψει τώρα;

Το περίμενα ότι θα επέστρεφε στην Πορτογαλία γιατί ήταν σχεδόν έτοιμος να είναι και στο Qatar. Κατά τη γνώμη μου δεν παίζει ρόλο σε ποια πίστα θα επέστρεφε. Στο MotoGP δεν υπάρχει πίστα που να μην είναι απαιτητική.

 

Ο αρχιμηχανικός του Marquez, ο Santi Hernandez, πιστεύει ότι ο Ισπανός θα είναι στην μάχη για τον Τίτλο.

Δεν ξέρω… δεν είμαι σίγουρος. Όμως είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι και στη μέση της βαθμολογίας.

 

Το «φάντασμα» του Marquez υπήρχε στην Honda όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για την ομάδα. Οπότε το ερώτημα είναι: τι αποτελέσματα θα έπαιρνε ο Marc με τη μοτοσυκλέτα αυτή;

Ναι είναι σημείο αναφοράς για το HRC αλλά όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ολόκληρο το paddock. Όλοι περιμένουν τον καλύτερο οδηγό των τελευταίων χρόνων να επιστρέψει. Για εμάς είναι σημαντικό να δούμε, να μας πει που βρισκόμαστε. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα καταφέρει, τι προβλήματα θα έχει και τι πληροφόρηση θα δώσει.

 

Ο Marc επιστρέφει μετά από 9 μήνες και στην Honda που δεν δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μπορεί να αποδώσει όπως τον παλιό καλό καιρό;

Ο Marc δεν επιστρέφει απροετοίμαστος. Πιστέψτε με. Σίγουρα αυτή είναι μια νέα πρόκληση γι’ αυτόν, όμως είμαι βέβαιος ότι το σκέφτηκε πολύ καλά το πώς και το που θα επιστρέψει. Όλα έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Δεν πρέπει κανείς να περιμένει ότι θα κερδίσει τον πρώτο Αγώνα ή ότι θα ανέβει στο βάθρο. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Το βασικό είναι ότι είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός. Στους επόμενους Αγώνες θα βάλει τους στόχους του. Όμως δεν θα μου έκανε και μεγάλη έκπληξη αν ανέβαινε στο βάθρο στο Portimao. Δεν θα ήταν κάτι το εξαιρετικό.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Με απογοήτευσε ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η επιστροφή του Marquez 40β από την κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα