• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Με απογοήτευσε ο Rossi
Νέα 12/04/2021 - 14:07

Ο Valentino Rossi έκανε τις χειρότερές του κατατακτήριες στα 25 χρόνια παρουσίας του στα GP την περασμένη εβδομάδα στο Qatar. Στον Αγώνα, ξεκινώντας από την 21η θέση, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, αφού τελικά τερμάτισε στην 16η θέση. Μετά τους 2 πρώτους Αγώνες, ο Vale έχει πάρει μόλις τέσσερεις βαθμούς φέτος και αυτό είναι το χειρότερό του ξεκίνημα σε GP, μετά το 2000.

Πρόσφατα, ο Jorge Lorenzo αναφέρθηκε στον πρώην ομόσταυλό του, αξιολογώντας την απόδοσή του. Ο Ισπανός δήλωσε απογοητευμένος από τον Rossi, αλλά πιστεύει ότι ο Ιταλός θα είναι περισσότερο δυνατός από τον 4ο Γύρο και μετά.

«Ο Rossi με απογοήτευσε, όπως φαντάζομαι ότι απογοήτευσε και τους φίλους του. Άλλωστε πάντα περιμένεις πολλά από τον Valentino. Το να είναι 21ος στις κατατακτήριες… νομίζω είπε ότι έχει και στο παρελθόν κάνει άσχημες κατατακτήριες, αλλά δύσκολα θα βρεις χειρότερες από αυτές. Αλλά και στον Αγώνα είναι δύσκολο να βρεις έναν Αγώνα που ο Valentino έμεινε εκτός βαθμών, χωρίς να έχει κάποια πτώση ή κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι μεμονωμένο. Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά στο Qatar και θα έρθουν καλύτερες πίστες. Το Portimao θα είναι δύσκολο και πάλι, αλλά σίγουρα θα είναι πιο δυνατός στην Jerez».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Πρώτες φωτό του Dovi με Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Δεν θα με εξέπληττε αν ο Marc πάρει βάθρο στο Portimao!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα