• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2: ΕΔ3
Πρώτος και με διαφορά ο Remy Gardner!
Νέα 17/04/2021 - 15:52

Ο Remy Gardner φρόντισε να δείξει σήμερα ότι και φέτος θα είναι το σημείο αναφοράς της Moto2 στην Πορτογαλία, όπως ήταν και πέρυσι όταν πήρε την pole position και κατέκτησε την πρώτη νίκη της καριέρας του. Ο Αυστραλός ήταν εντυπωσιακός στα θεαματικά τελευταία λεπτά των ΕΔ3 της Moto2, όταν όλοι έβαλαν τα μαλακά ελαστικά και κυνήγησαν τον καλύτερο χρόνο.

Αυτός πήγε στα χέρια του Remy Gardner με 1:42,643 που ήταν από τους λίγους που έσπασαν το φράγμα του 1:43. Δεύτερος ήταν ο Joe Roberts που επίσης είναι πάρα πολύ δυνατός φέτος στην Πορτογαλία. Ο Sam Lowes έκανε το χρέος του και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 με την 3η θέση. Λίγο πιο πίσω ήταν ο Marcos Ramirez που ήταν πάρα πολύ χαρούμενος  με την απόδοσή του, αφού προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Raul Fernandez ήταν πέμπτος, με τον Marco Bezzecchi στην 6η θέση και τους Jake Dixon, Aron Canet, Ai Ogura και Hector Garzo να κλείνουν τη δεκάδα. Όλοι τους είχαν διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή. Οι άλλοι 4 που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 ήταν οι Bulega, Montella, Augusto Fernandez και Fabio di Giannantonio.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα