• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3: ΚΑΤ
Ο Andrea Migno επιβεβαίωσε τη δύναμή του
Νέα 17/04/2021 - 16:21

Με το τέλος των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των ελεύθερων δοκιμών της Moto3, ένα όνομα ήταν αυτό που βρισκόταν στην πρώτη θέση. Το ίδιο που μερικές ώρες αργότερα θα έπαιρνε την pole position στο Portimao: ο Andrea Migno!

Ο Ιταλός είχε δείξει από χτες ότι ήταν πολύ δυνατός στην Πορτογαλία και το επιβεβαίωσε σήμερα με έναν εξαιρετικό χρόνο, πολύ κοντά στο απόλυτο χρόνο της πίστας και κάτω από το χρόνο που έδινε την pole position πέρυσι στον Raul Fernandez. Ο χρόνος του ήταν στο 1:47,423 και ήταν ένας από τους πέντε που έκαναν χρόνο κάτω από το 1:48. Οι άλλοι ήταν ο Dennis Foggia, που θα είναι μαζί του στην πρώτη σειρά, ο Jeremy Alcoba, o Sergio Garcia και ο Gabriel Rodrigo.

Οι υπόλοιποι ήταν αρκετά έως πολύ πιο πίσω από τους χρόνους των προαναφερθέντων, αφού ο John McPhee ήταν έκτος αλλά και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον πέμπτο Rodrigo. Ο Deniz Oncu ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην 7η θέση, με τον Darryn Binder, τον Xavi Artigas και τον Ayumu Sasaki να κλείνουν τη δεκάδα. Ο τελευταίος πέρασε από τις ΚΑΤ1 μαζί με τον Romano Fenati, τον Adrian Fernandez και τον Filip Salac.

Οι παραπάνω θέσεις μάλλον θα αλλάξουν καθώς περιμένουμε να δούμε τιμωρίες για κάποιους οδηγούς την κατηγορίας που και πάλι ήταν αργοί στην αγωνιστική γραμμή στις ΚΑΤ2. Επιπλέον οι McPhee και Alcoba θα ξεκινήσουν από τα pits αύριο, οπότε όλοι οι υπόλοιποι κερδίζουν είτε μία είτε δύο θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα