• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Δεν ήταν από λάθος η πτώση
Απλά… έγινε!
Νέα 19/04/2021 - 10:51

Στον χτεσινό Αγώνα ο Alex Rins είχε μια μεγάλη ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη, την οποία έχασε όμως με την πτώση του εφτά γύρους πριν το τέλος. Ο ίδιος πάντως ήταν χαρούμενος επειδή σε μια δύσκολη πίστα για την Suzuki, έκαναν σημαντική πρόοδο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

«Πήγε πολύ καλά το Σ/Κ εδώ. Εντυπωσιάστηκα από τον Αγώνα και βελτιωθήκαμε πολύ σε σχέση με πέρυσι. Ήμουν στο όριο στον Αγώνα, αλλά ήταν αποδεκτό όριο. Ένοιωθα καλά. Φρόντιζα και τα ελαστικά και ήταν κρίμα. Μετά που είδα την τηλεμετρία πρέπει να πω ότι δεν έκανα λάθος. Απλά… έγινε! Συμβαίνει μερικές φορές».

Τόσο ο Rins όσο και ο Quartararo λίγο μπροστά του είχαν φοβερό ρυθμό και πίεζαν ο ένας τον άλλον. Ίσως η παραπάνω πίεση να οδήγησε στην πτώση; «Όχι, η πτώση απλά συνέβη. Δεν είχα τον ίδιο ρυθμό με τον Fabio αλλά ένοιωθα καλά. Θα ήταν δύσκολο να κερδίσω. Είδα μετά και το ρυθμό του στο 39. Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχασα 20 σημαντικούς βαθμούς».

Στον Αγώνα χτες, με τις υψηλές θερμοκρασίες, είχαμε αρκετούς οδηγούς να δυσκολεύονται με το μπροστινό ελαστικό και να έρχονται πτώσεις όπως αυτή του Rins. «Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι τα Michelin δεν είναι καλά αφού είχα καταπληκτικό ρυθμό. Ίσως οι συνθήκες να μην ήταν οι καλύτερες».

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολο ξεκίνημα στο Mugello για τον Γιάννη Περιστερά

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK, Επεισόδιο 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα