• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ένα χαζό λάθος…
Στην πτώση κόπηκαν και τα ράμματα
Νέα 20/04/2021 - 16:17

Η νέα σελίδα της καριέρας του Jack Miller στην Ducati δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά τις ένατες θέσεις στο Qatar, ήρθε η πτώση στο Portimao για τον Αυστραλό, ο οποίος πάντως δεν μασά τα λόγια του και δεν ψάχνει να βρει δικαιολογίες. «Ήταν ένα χαζό λάθος. Φρέναρα τη λάθος στιγμή».

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Jack στον τρίτο Αγώνα της χρονιάς. «Και λίγο πριν είχα κάνει λάθος, όταν ήμουν πίσω από τον Mir. Κι εκεί έχασα χρόνο. Προσπάθησα μετά να ανεβάσω το ρυθμό μου κι έκανα ένα ακόμα λάθος που μου στοίχισε ακριβά. Λυπάμαι για μένα και την ομάδα».

Μετά την πτώση του άνοιξαν και τα ράμματα και έπρεπε να τα επαναλάβει, ενώ ήρθε και μια απαγόρευση από τους γιατρούς. «Με έραψαν και τώρα πάλι θα αρχίσει η ανάρρωση. Μου απαγόρευσαν και το motocross. Μπορώ να κάνω προπόνηση μόνο με ποδήλατο».

Ακολουθεί ο επόμενος Αγώνας στην Jerez. «Έχω την ταχύτητα και το ρυθμό. Πρέπει όμως όλα αυτά να τα βάλουμε μαζί και να δουλέψουν. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έχω βρεθεί σε χειρότερες καταστάσεις στην καριέρα μου. Στο κάτω κάτω είναι μόνο τρεις Αγώνες. Θα δουλέψω σκληρά και είμαι χαρούμενος που έχω την υποστήριξη της ομάδας. Ο Bagnaia έκανε φανταστικό Αγώνα. Ήταν ήρεμος στην αρχή και αυτό το αποτέλεσμα είναι θετικό γι’ αυτόν και για όλη την ομάδα. Εγώ θέλω να επιστρέψω στις εμφανίσεις της περασμένης σεζόν. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

ΣΟΚ: Οι γιατροί του Marquez ανησυχούν

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε και η Suzuki με την Dorna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα