• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Επίθεση» κατά Vinales στο twitter!
Έσβησε το λογαριασμό του ο Ισπανός
Νέα 21/04/2021 - 09:46

Αν ήσασταν ένας από τους 363.000 ακόλουθους του Maverick Vinales στο twitter και περιμένετε updates από τον Ισπανό στο δημοφιλές αυτό κοινωνικό δίκτυο, δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο. Ο Maverick έσβησε το λογαριασμό του πριν από μερικές ώρες, ύστερα από «επίθεση» που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν μετά τον Αγώνα στο Portimao όταν άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια fake news: Ο Vinales υποτίθεται ήταν τόσο εκνευρισμένος με την Dorna για την ακύρωση των γύρων του, ώστε απειλούσε να αποσυρθεί. Ο ίδιος το αρνήθηκε με κάποια tweets. «Είναι ψέμα. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Πρέπει να ευχαριστούμε την Dorna για το Πρωτάθλημα που μας δίνει».

Όμως οι ανταλλαγές των tweets με τους οπαδούς συνεχιζόταν. Κάποιος μάλιστα του είπε ότι θα έπρεπε να δώσει τη μοτοσυκλέτα του στον Franco Morbidelli. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Αν κάποιος αξίζει τη μοτοσυκλέτα μου, ας την πάρει. Δεν έχω πρόβλημα μ’ αυτό. Ξέρω τι θέλω και θα το πετύχω με κάθε κόστος. Αν θέλει κάποιος να με κριτικάρει ας με σβήσει από το λογαριασμό του, αλλιώς θα σβήσω το δικό μου». Το είπε και το έκανε…

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη Albesiano: Δεν είχαμε κάποιον τυχαίο στην Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

BMW M Award στο MotoGP™

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα