• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Rotax MAX Challenge αλλάζει όνομα!
Σε: IKTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge GR 2021
4auto 26/04/2021 - 17:04
Το Rotax MAX Challenge, ο πιο δημοφιλής θεσμός αγώνων karting στην Ελλάδα, αλλάζει όνομα! Η νέα του ονομασία: IKTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge GR 2021!
Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος ως υποστηρικτής του Rotax MAX Challenge GR, συνδέει το επιχειρηματικό όνομά του με την ιστορία που έχει γράψει ο θεσμός στο ελληνικό motorsport.
O Διευθύνων σύμβουλος του ΙΚΤΕΟ Πήγασος, Γιώργος Κορμπάκης αναφερόμενος στην σπουδαία συνεργασία είπε: ''...Υποστηρίζουμε πάντα θεσμούς που προσβλέπουν στο μέλλον των νέων ανθρώπων. Το Rotax MAX Challenge GR είναι θεσμός που επί είκοσι συναπτά έτη με τον υγιή συναγωνισμό δημιουργεί νέους οδηγούς όχι μόνον στις πίστες αλλά και στην καθημερινότητα μας. Είναι σαφές ότι αυτό και μόνο αποτελεί στοιχείο για την συνεργασία μας με την Rotax Hellas...''
O CEO της Rotax Hellas, Δημήτρης Γαλάτσης με την σειρά του αφού ευχαρίστησε για την επιλογή του IKTEO Πήγασος, να υποστηρίξει το θεσμό του Rotax MAX Challenge GR αναφέρθηκε στην διάθεση του χορηγικού πακέτου: ''...Το Rotax MAX Challenge GR, είναι ο θεσμός που στην κυριολεξία, ανεξάρτητα από την αξία και αξιοπιστία του προϊόντος, έχει πετύχει γιατί οι οδηγοί το έχουν ως πρώτη επιλογή τους, το έχουν αγαπήσει! Οπότε όλη η χορηγία τους ανήκει. Στο ΙΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge Final GR και σε όλες τις κατηγορίες ξεχωριστά, Μicro MAX, Mini MAX, Junior MAX, Senior MAX, DD2 MAX και DD2 MAX Master θα κληρωθεί από ένας καινούργιος κινητήρας Rotax 125 Evo MAX, 6 κινητήρες στο σύνολο μεταξύ των συμμετεχόντων...''
Μία συνεργασία μεταξύ του ΙΚΤΕΟ Πήγασος και της Rotax Hellas που αποτελεί ότι πιο προηγμένο έχει προκύψει υπέρ των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους οδηγούς που συμμετέχουν στο IKTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge GR.

 

Επόμενο άρθρο »

Alfa Romeo: Ακαταμάχητη… ακόμα και υπό κλίμακα

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό ξεκίνημα στο European Le Mans Series για τον Λασκαράτο

Χορηγοί