• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP : ΕΔ2
Πρώτος ο Bagnaia
Νέα 30/04/2021 - 17:40

Ταχύτεροι γύροι σημειώθηκαν και στις ΕΔ2 του MotoGP με τον Francesco Bagnaia να κυριαρχεί προς το τέλος του session με χρόνο 1:37.209. Πολύ κοντά του βρισκόταν ο Fabio Quartararo ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Aleix Espargaro, ο οποίος συνεχίζει την πολύ καλή του εμφάνιση για αυτό το σαββατοκύριακο.

Όπως και το πρωί, όλοι οι αναβάτες είχαν παρόμοιο ρυθμό και πολύ μικρή διαφορά στους χρόνους με τους 14 πρώτους αναβάτες να έχουν διαφορά μικρότερη τους ενός δευτερολέπτου! Ο Franco Morbidelli βρέθηκε στην τέταρτη θέση, δείχνοντας να ξεπερνάει τα προβλήματα που είχε στην αρχή της σεζόν, ενώ πέμπτος ταχύτερος ήταν ο Maverick Vinales, βάζοντας τις 3 από τις 4 Yamaha στους 5 πρώτους.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν με αυτή την σειρά οι Takaaki Nakagami, Miguel Oliveira, Alex Rins, Johann Zarco και Brad Binder. Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Jack Miller, ο οποίος αν και βρέθηκε για λίγο μέσα στην δεκάδα, κατά τους τελευταίους γύρους έπεσε στην 12η θέση. O Marc Marquez αρκέστηκε στην 16η θέση ενώ ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό που ήθελε και βρέθηκε 21ος.

Άσχημη πτώση είχε ο αναπληρωτής αναβάτης Tito Rabat χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί (γύρισε στα pits περπατώντας), ενώ ο Stefan Bradl ξεκίνησε δυναμικά, ήταν ο ταχύτερος για καποιους γύρους, αλλά η καρό σημαία τον βρήκε στην 11η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Nakagami : Χρησιμοποίησα 2 πλαίσια σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 : ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα