• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Brembo αγόρασε την J.Juan Brakes
Για 70 εκατομμύρια €
Νέα Αγοράς 30/04/2021 - 00:05

 

Η Ιταλική Brembo ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% της Ισπανικής εταιρίας φρένων μοτοσυκλετών J. Juan έναντι 70.000€.
 
Η J. Juan με έδρα την Βαρκελώνη ιδρύθηκε το 1965 και σήμερα έχει 3 εργοστάσια στην Ισπανία και ένα στην Κίνα που κατασκευάζει σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης.
 
Η απόκτηση της ειδικευμένης στα φρένα μοτοσυκλετών Ισπανικής εταιρίας έχει να κάνει με την πρόθεση της Brembo να επεκτείνει περαιτέρω την γκάμα των προϊόντων της για μοτοσυκλέτες
 
«Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον J.Juan στο Brembo Group», δήλωσε ο Alberto Bombassei, πρόεδρος της Brembo. "Αυτή η αγορά είναι σύμφωνη με την παγκόσμια στρατηγική μας και ακολουθεί την πρόσφατη εξαγορά της Δανέζικης SBS Friction." «Συνεχίζουμε να επενδύουμε με στόχο την ενίσχυση της σειράς προϊόντων για μοτοσυκλέτες. Η προσθήκη της J.Juan είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς, καθώς ενισχύει τη θέση μας ως εταιρεία που προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στην προσφορά ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας λύσεων στους πελάτες μας.
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μέλος του Ομίλου Brembo», δήλωσε ο José Luis Juan, CEO της J.Juan. "Αυτή η εξαγορά μας επιτρέπει να γίνουμε μέρος μιας ισχυρής εταιρείας με σταθερή παγκόσμια πορεία που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της J. Juan προς όφελος όλων."

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη Τύπου του Global CEO της Honda, Toshihiro Mibe

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Voge 300DS Euro5

Χορηγοί