• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP : ΕΔ3
Πτώση του Marc Marquez!
Νέα 01/05/2021 - 14:44

Σε ένα δραματικό session με πάρα πολλές εκπλήξεις, η μεγαλύτερη από αυτές (και αρνητική) ήταν η πτώση του Marc Marquez λίγο πριν το τέλος των δοκιμαστικών. Ο Ισπανός αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην είσοδο της 7ης στροφής. Προς το παρόν φαίνεται να μην υπάρχει κάποιος εμφανής τραυματισμός αλλά θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Takaaki Nakagami με χρόνο 1:36.985, ο πρώτος αναβάτης αυτό το σαββατοκύριακο στο 1:36. Ο νικητής των δύο προηγούμενων αγώνων Fabio Quartararo, ήταν μερικά δέκατα πίσω ενώ την τριάδα έκλεισε ο Stefan Bradl, η απόδοση του οποίου είναι εκπληκτική μέχρι τώρα.Οι υπόλοιποι αναβάτες που περνάνε κατευθείαν στις ΚΑΤ2 είναι με αυτή τη σειρά οι Joan Mir, Aleix Espargaro, Maverick Vinales, Franco Morbidelli, Francesco Bagnaia, Johann Zarco και Alex Rins.

Εκτός δεκάδας έμεινε ο Jack Miller, o οποίος εκτοπίστηκε από τις θέσεις των ΚΑΤ2 στον τελευταίο γύρο από τον ομόσταυλό του Bagnaia. Ο ταχύτερος των ΕΔ1, Brad Binder είχε πτώση στα αρχικά στάδια του session και δεν κατάφερε να βρει το δρόμο του προς την δεκάδα. 

Η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι ο αναβάτης δοκιμών της Honda, Stefan Bradl, o οποίος ως συμμετοχή wild card αυτό το τριήμερο έχει τρομερή απόδοση, πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2 και φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατός και στον αγώνα αύριο.

Οι δύο Suzuki απευθείας στις ΚΑΤ2 είναι ένα σπάνιο φαινόμενο και στην φετινή σεζόν είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνουν. Βρήκε η Suzuki την λύση ώστε να έχει τον κατάλληλο ρυθμό ενός γύρου; 

 

*EDIT* : Ο γύρος του Morbidelli ακυρώθηκε και έτσι μένει εκτός δεκάδας. Την θέση του στις ΚΑΤ2 θα πάρει ο Jack Miller.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP : ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 : ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα