• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli : Οι ΚΑΤ1 είναι πεδίο πολέμου
Πρέπει να έχεις απόλυτη προσήλωση
Νέα 01/05/2021 - 21:51

Ο Franco Morbidelli σήμερα κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές και να ξεκινήσει δίπλα από τον παλιό του ομόσταυλο Fabio Quartararo. Στις ΕΔ3 είχε τον χρόνο για να είναι κατευθείαν στις ΚΑΤ2 αλλά 2 γύροι του ακυρώθηκαν και αναγκάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1.

"Είχαμε μια πολυάσχολη μέρα", δήλωσε ο Franco Morbidelli. "Μας ακυρώθηκαν 2 γύροι και ενημερωθήκαμε πολύ αργά για αυτό. Υπήρξε ένας χαμός στο pitbox γιατί δεν είχαμε αρκετά λάστιχα. Εν τέλει ευτυχώς βρήκαμε και προλάβαμε να τα ζεστάνουμε σωστά. Oι ΚΑΤ1 είναι ένα πεδίο πολέμου, πρέπει να έχεις απόλυτη προσήλωση. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό δεν πρέπει να χάσεις ούτε μια ίντσα, δεν μπορείς να χάσεις την συγκέντρωσή σου ούτε για ένα δέκατο. Μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ γρήγορος στις ΚΑΤ1 και ικανοποιητικά γρήγορος στις ΚΑΤ2".

Στην ερώτηση για το αν είναι μειονέκτημα που οδηγεί μοτοσυκλέτα του 2019 απάντησε : "Τεχνικά είναι μειονέκτημα αλλά νομίζω ότι όσο περισσότερο καιρό οδηγείς την ίδια μοτοσυκλέτα τόσο το αυτί σου "εξασκείται" στους ήχους της και μπορείς να έχεις καλύτερη αίσθηση του τι γίνεται. Για παράδειγμα δεν θα μπορούσα να σώσω το σημερινό μου γλίστρημα πριν 2 χρόνια. Νιώθω καλά με αυτή τη μοτοσυκλέτα".

Επόμενο άρθρο »

Η Tech3 ανανεώνει το συμβόλαιο με την KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP : ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα