• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quickshifter PQ8 της Cordona
Georgopoulos Power Store
Νέα Αγοράς 02/05/2021 - 01:07
 
Ολοκληρωμένο σύστημα Quickshifter PQ8 της Cordona.
 
Δοκιμασμένο στα MotoGp, γρήγορη αλλαγή της ταχύτητας χωρίς κλείσιμο του γκαζιού, δίνει την αίσθηση seamless κιβωτίου.

Cordona Quickshifter με δικό του εγκέφαλο, πλεξούδα και Strain Gauge GP αισθητήρα , με όλη την τελευταία τεχνολογία, συνεχώς αναπτυγμένη και αναβαθμισμένη.

Το PQ8 Precision Quickshifter, υπολογίζει το τέλειο kill time για κάθε μετακίνηση προς τα πάνω ανάλογα με τις συνθήκες του κινητήρα, την επιτάχυνση, το φορτίο και τις στροφές ανά λεπτό με μια επιλογή 500 διαφορετικών killtime. Ρυθμιζόμενη μεταξύ 40-80ms.

Κάνει στη μονάδα ECU να πιστεύει ότι ο κινητήρας εξακολουθεί να τρέχει σε ανέβασμα ταχύτητας και έτσι επιτρέπει μια πολύ ομαλή και σταθερή μετατόπιση χωρίς οποιαδήποτε μηνύματα σφάλματος ή εμπλουτισμένη τροφοδοσία καυσίμου.

Έρχεται με βύσματα plug and play για πολλαπλασιαστές Denso και Mitsubishi, που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες σπορ μοτοσικλέτες. Αυτόματος έλεγχος στροφών ON / OFF, πλήρως ρυθμιζόμενος, για να αποτρέπεται η στάση του κινητήρα όταν τίθεται σε ουδέτερο σημείο από την 1η ταχύτητα ενώ βρίσκεται σε αδράνεια.

Έχει ενσωματωμένο το "Smooth Shift" για να διευκολύνει τα φορτία κλονισμού στο κιβώτιο ταχυτήτων και την αλυσίδα και να ελαττώσει την απώλεια πρόσφυσης στην επάνω στροφή, όπως και οι μοτοσικλετιστές Moto GP. Αδρανοποιεί ταυτόχρονα όλους τους κυλίνδρους με την αλλαγή της ταχύτητας, αλλά τους επαναφέρει με ελεγχόμενη από υπολογιστή σειρά, σε συνδυασμό με την Compu Shift.

Αδιάβροχη σχεδίαση, η πλακέτα κυκλωμάτων είναι εγκιβωτισμένη σε κόλλα, με σύνδεση ακροδεκτών 26 ακίδων.

Ακουστικό κέρας για δοκιμή και εκκίνηση για την αναγνώριση εάν είναι τοποθετημένο πίσω από τα φαίρινγκ, πολύ χρήσιμο για τη ρύθμιση.

Διαθέτη επιλογή Shift Light. Η ενδεικτική λυχνία LED ανάβει για 1000rpm πριν από το κρίσιμο σημείο αλλαγής και έπειτα αναβοσβήνει ακολουθώντας τις στροφές ανά λεπτό. Τα RPM ρυθμίζονται με 3 ψηφία σε βήματα των 100rpm.

Τέλος διαθέτει σύστημα auto shift, κυρίως για μοτοσικλέτες Dragster. 

Το κιτ περιλαμβάνει εγκέφαλο ECU, πλεξούδα και το quickshifter

 

Τώρα και στο νέο μας κατάστημα GMOTO GEORGOPOULOS στην Καλλιρρόης

Λεωφ. Καλλιρόης 24 Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9242427
Email: info@gmoto.gr
Georgopoulos Power Store
Λ. Βουλιαγμένης 41-43 - Αθήνα
Τηλ: 210 9242427
Email: info@akisgeorgopoulos.gr

Επόμενο άρθρο »

Νέα βενζίνη EKO PREMIUM 98

« Προηγούμενο άρθρο

Momo Design Eagle Pure

Χορηγοί