• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 : Αγώνας
Άνετη επικράτηση για τον Fabio Di Giannantonio!
Νέα 02/05/2021 - 14:16

Μετά από μια καλή εκκίνηση από την δεύτερη θέση του grid, ο Fabio Di Giannantonio έστριψε πρώτος και οδήγησε τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, φτάνοντας την διαφορά σχεδόν στα 3 δευτερόλεπτα και τερματίζοντας τελικά με διαφορά 1,7 δευτερολέπτων  από τον δεύτερο Marco Bezzechi, ο οποίος προσπέρασε τον Raul Fernandez στην τελευταία στροφή με 6 γύρους να απομένουν και από εκεί και πέρα απομακρύνθηκε με διαφορά πάνω από 2 δευτερόλεπτα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην κατηγορία Moto2 για τον Fabio Di Giannantonio που με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, βάζοντας τον εαυτό του στην μάχη για τον τίτλο.

Την τρίτη θέση πήρε τελικά ο Sam Lowes ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Remy Gardner που ξεκίνησε από την pole position αλλά μετά την μέση του αγώνα άρχισε να μένει πιο πίσω και ο rookie Raul Fernandez, . 

Ο Augusto Fernandez ενώ είχε καλή εκκίνηση και ήταν στην μάχη για τις πρώτες θέσεις έπεσε στην στροφή 6 στον δεύτερο γύρο και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τον ακολούθησε και ο Nico Bulega, ομόσταυλος του νικητή Di Giannantonio.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν με αυτή τη σειρά οι Xavi Vierge, Ai Ogura, Joe Roberts, Aron Canet και Marcel Schrotter ενώ ο Cameron Beaubier έπεσε στην τελευταίσ στροφή του αγώνα παλεύοντας για την δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

1000 εκκινήσεις για τη συνεργασία Honda-Repsol!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 : Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα