• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jack Miller : Είναι απερίγραπτο αυτό που νιώθω
είναι μια πλημμύρα συναισθημάτων
Νέα 02/05/2021 - 17:38

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Jack Miller μετά την νίκη του στη Jerez. O Αυστραλός αναβάτης είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν (2 ενατές θέσεις και μια εγκατάλειψη) και ξέσπασε μετά την νίκη του. "Όταν πέρασα την γραμμή τερματισμού στην πρώτη στροφή ήμουν χαρούμενος, στην δεύτερη έκλαιγα και στην πέμπτη ούρλιαζα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jack, ο οποίος είναι από τους πιο πολυσυζητημένους αναβάτες φέτος και οι απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν είναι τεράστιες.

Η κακή αρχή είχε επιδράσει πολύ στην ψυχολογία του Miller. "Oι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμένα. Ένιωθα αγχωμένος, θυμωμένος και δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έχω έναν καινούριο life coach πλέον, την Lucy Crutchlow (γυναίκα του Cal Crutchlow, δοκιμαστή αναβάτη της Yamaha με τον οποίο ο Jack είναι φίλος) και μου λέει πόσο αξίζω, μου έστειλε και σήμερα το πρωί μήνυμα, είναι καλό να ακούς καλά πράγματα μερικές φορές, είμαστε άνθρωποι. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα τι έχεις κάνει στο παρελθόν, όπως ξεχνούν και για τον Morbidelli ότι πέρυσι ήταν δεύτερος με παλιά μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν αυτοί που έχουν περισσότερο σεβασμό και αυτοί που έχουν λιγότερο. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και να γίνομαι όσο καλύτερος άνθρωπος μπορώ."

"Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους πάντες στην Ducati, τον Dall'Igna, τον Tardozzi, τον Ciabatti, τον Domenicali, που με στήριξαν. Είναι μια πλυμμήρα συναισθημάτων τώρα, το να κερδίσω με αυτή την ομάδα είναι ένα όνειρο".

Το ψυχολογικό ξέσπασμα του Jack Miller, όπως και το κλείσιμο του λογαριασμού του Twitter του Maverick Vinales λόγω των επιθετικών και τοξικών σχολίων που του γίνονταν (το οποίο έγινε και θέμα συζήτησης στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης), μας θυμίζουν ότι οι αναβάτες των MotoGP, αυτοί που για εμάς είναι είδωλα, είναι και αυτοί άνθρωποι(και μάλιστα νεαρής ηλικίας) και γίνονται θύματα αφόρητης πίεσης για να αποδώσουν τα μέγιστα και να προσφέρουν σε εμάς αυτό το θέαμα που αγαπάμε. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: O Vinales προηγείται

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo : Δεν είχα πλέον δύναμη και καμία αίσθηση του χεριού μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα