• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: O Vinales προηγείται
Δεν συμμετέχει ο Quartararo, πρόβλημα και ο A.Espargaro
Νέα 03/05/2021 - 18:07
 

 

To Επίσημο τεστ της Χερέθ συνεχίζεται αυτήν την ώρα στην Ισπανική πίστα, με τους οδηγούς να έχουν βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους του Αγώνα, αλλά και των δοκιμών αρκετοί. 

Μιάμιση ώρα πριν το τέλος ο Maverick Vinales έχει γράψει 1.36.879 και πέρασε στην 1η θέση, τον Alex Rins που είχε σημειώσει 1.36.913. Ενώ ο οδηγός της Suzuki ολοκλήρωσε τις δοκιμές του συμπληρώνοντας 59 γύρους, ο Vinales φαίνεται ότι θα κάνει πάνω από 100, αφού συνεχίζει να γυρνά στην πίστα, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα στην Μ1. Λόγω τεχνικού προβλήματος ο Ισπανός της εργοστασιακής ομάδας, άφησε λάδια στην πίστα, τα οποία πάτησε ο Aleix Espargaro με την Aprilia του και έπεσε, χωρίς να κτυπήσει, αλλά αποφάσισε να σταματήσει το τεστ με μόλις 12 γύρους που έκανε και να πάει εκτάκτως στην Βαρκελώνη για να εξεταστεί από τον Δρ. Μιρ, καθώς ένιωσε προβλήματα arm-pump και θέλει αν χρειαστεί να χειρουργηθεί ακόμη και αύριο το πρωί, ώστε να είναι έτοιμος για το Λε Μαν σε 10 ημέρες. Επίσης για εξετάσεις πήγε ο Fabio Quartararo, που δεν έκανε ούτε ένα γύρο σήμερα, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που εμφανίστηκε χθες και του στέρησε τη νίκη στον Αγώνα.

Ο Marc Marquez θεώρησε πολύ σημαντικό να κάνει κάποιους γύρους για να δει κάποια πράγματα στη μοτοσυκλέτα της Honda – ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην Χερέθ – αλλά τελικά έκανε μόνο 7 γύρους, προτιμώντας να μην στρεσάρει το δεξιό του χέρι. 

Ο Valentino Rossi, μετά την απογοήτευση για τον χειρότερο αγώνα της καριέρας του, δίνει σημασία στο σημερινό τεστ και δοκιμάζει λύσεις που μέχρι στιγμής έχουν βελτιώσει 0.6 δέκατα το χθεσινό του χρόνο, μια όχι τόσο μεγάλη βελτίωση, με δεδομένο ότι η πίστα έχει σήμερα καλύτερη πρόσφυση.

Μπροστά πίσω από τους Vinales, Rins, o Joan Mir βρήκε με την Suzuki του 0.9 του δευτερολέπτου σε σχέση με χθες, ενώ ψηλά στην κατάταξη είναι και οι Johann Zarco, Taka Nakagami, Pol Espargaro, Miguel Oliveira, Pecco Bagnaia & Enea Bastianini, που είναι και πάλι η ευχάριστη έκπληξη με την περσινή Ducati. 

O Jack Miller μετά τη νίκη του χθες δεν πίεσε καθόλου και έκανε σχετικά λιγους γύρους, με αρκετή διαφορά από τον πρώτο.

 

Δείτε στην επισυναπτόμενη φωτογραφία τους χρόνους: 

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: O Viñales ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia : Είμαι χαρούμενος που είμαι πρώτος στο πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα